Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva kutija

Hrvatski reprezentativac morao bježati zbog sumnje da je postavljena bomba!

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.11.2019.
u 10:15

Do drame je došlo nakon što je policijski pas počeo njuškati jednu sumnjivu kutiju

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović morao je u noći s petka na subotu hitno napustiti dvoranu Vivint Smart jer je neposredno nakon završetka utakmice osiguranje posumnjalo da je netko postavio bombu.

Do drame je došlo nakon što je policijski pas počeo njuškati jednu kutiju ostavljenu nadomak restorana El Chubasco u sklopu arene, ali se ispostavilo da je četveronogi službenik, srećom, pogriješio pri procjeni.

Zgrada je iz mjera predostrožnosti evakuirana, a policija je kasnije u svom izvješću potvrdila da je u pitanju bila tek kutija s cipelama.

Nešto kasnije je rečeno da je nedaleko od dvorane došlo do pucnjave, ali incident ni na koji način nije bio povezan sa zbivanjima na košarkaškoj utakmici.

Što se ogleda tiče, Utah je pobijedio Golden State Warriors rezultatom 113:109, a Bogdanović je u deseti ovosezonski trijumf svoje momčadi ugradio 17 poena. 

Na parketu je proveo gotovo 35 minuta, a tome je dodao pet skokova i tri asistencije.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SV
sven222
10:42 23.11.2019.

A drugi nisu bjezali ??? Ispade da je sumnjiva kutija namjenjena samo za naseg kosarkasa a drugi eto nisu bjezali !!??

BA
Barbasmora
14:37 23.11.2019.

Ali ovaj nas Jugo slovenac rastura! Vec je na listi MVP treci iza greek freaka i lebrona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije