Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI TENISAČ

Ovo smo čekali: Novak Đoković dao izjave koje će odjeknuti u Hrvatskoj!

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
22.11.2019.
u 20:55

Đoković se osvrnuo na mogućnost da Goran Ivanišević, koji je trenutačno jedan od trenera srpskog tenisača, preuzme hrvatsku Davis Cup reprezentaciju.

Dva izgubljena susreta s 0:3 i samo jedan osvojeni set u šest mečeva. To je učinak naših tenisača na završnici Davis Cupa u Madridu.

Igrače je vodio privremeni trener Franko Škugor, no savez će sada morati naći trajno rješenje nakon što je uoči nastupa u Madridu iznenada smijenjen Željko Krajan.

Spominje se ime Gorana Ivaniševića, legendarnog tenisača kojeg bi svi poželjeli na čelu naše reprezentacije.

Goran je trenutačno u stožeru Novaka Đokovića pa je pitanje kako bi Srbin na to reagirao. Pitanje je i bi li se Ivaniševićev angažman kosio s programom Đokovića.

A odgovore na to dao je sam Novak Đoković kojega je novinar Sportskih novosti uhvatio u Madridu nakon što je Srbija ispala u četvrtfinalu od Rusije. A srpski tenisač ima dobre vijesti za sve navijače hrvatske reprezentacije.

- Naravno, treba sve vidjeti, ali načelno nemam ništa protiv i sasvim je prirodno da Goran bude izbornik Hrvatske. Ukratko, ja ću ga podržati - rekao je Đoković koji je dodao i nije znao za tu mogućnost.

- Prvo što čujem, iskreno - rekao je Đoković.

>> Pogledajte i veliki teniski finale u kojem su igrali Luka Modrić i Mario Mandžukić

Ključne riječi

Komentara 58

MM
marko_markovic
22:45 22.11.2019.

Obitelj Đokovuć je vrlo prijateljski naklonjena Hrvatskoj, a veliki Novak, koji ljetuje na hrvatskom Jadranu uz negidovanje srpskih šovinista osuđuje bilo koju vrstu šovinizma prema Hrvatskoj i uopće, a navijač je hrvatske nogometne reprezentacije među kojima ima velike prijatelje... Tako plemeniti ljudi među političarima su rijetkost... Voli i svoju otadžbinu Srbiju, i na to ima pravo, i tamo ima poštenih i plemenitih ljudi... a i u Hrvatskoj ima na žalost primitivnih šovinista, ali ipak su u manjini. Naklon velikom čovjeku i športašu Đokoviću, osvjedočenom prijatelju Hrvatske.

VA
vaganac
01:48 23.11.2019.

Veliki sportas a kao prvo veliki covjek!Sve pohvale za tebe i Ivanisevica!

KA
kajinx
21:36 22.11.2019.

Šta na sve to kaže Karleuša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije