Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SU U BEOGRADU

Hrvatski novinari došli do Đokovića nakon prekida s Goranom, evo što im je rekao

Beograd: Novak Đoković odradio trening na Košutnjaku
Foto: Antonio Ahel
1/5
28.03.2024.
u 12:28

Đoković i Ivanišević prekinuli su suradnju nakon pet godina i mnoštva osvojenih trofeja i nagrada

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević više nije trener svjetskog broja jedan Novaka Đokovića. O prekidu suradnje srpski je as izvijestio putem društvenih mreža. Nakon Novakove objave ne prestaju stizati reakcije na njihovo razilaženje. Oglasio se nedugo nakon toga i sam Ivanišević, a javnost pokušava dokučiti što je to što je dovelo do iznenadnog kraja suradnje između njih dvojice. I mi smo se prisjetili nekih detalja, posebice svađa i razmirica između Đokovića i Ivaniševića za vrijeme ponekih mečeva. Nagađa se da je suradnja pukla za vrijeme ovogodišnjeg Australian Opena kada je Đoković u polufinalu ispao od talijanskog predstavnika Jannika Sinnera.

Hrvatski novinari bili su u posjetu Đokoviću u Beogradu. Tamo se, na teniskom centru u Košutnjaku, srpski tenisač sprema za nadolazeći Masters u Monte Carlu. Novinari Slobodne Dalmacije uspjeli su se "provući" do Đokovića na račun ljubaznosti konobara i trenera.

– Ne mogu sad ništa komentirati, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobro ste došli da ostanete tu, ali ja i Goran smo završili suradnju. Vidjeli ste objavu, tako da... – rekao je Đoković pa dodao:

– Goran je član obitelj, prijatelj zauvijek i to će tako biti. Profesionalno smo se jednostavno razišli i napravili povijesni rezultat – najtrofejniji ikad igrač i trener, tako da mislim da je u tom smislu sve rečeno.

Komentara 3

MA
marinerocro
15:57 28.03.2024.

Lepo ume da peva, jer Goran zna previše tajni oko pobjeda, sa nedozvoljenim sredstvima.

DA
darwil
14:07 28.03.2024.

Je..te ovo je snažnija vijest između dvoje ljudi a kao će biti kad raskinu HDZ i narod

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:57 28.03.2024.

Hrvatski novinari došli do Đokovića nakon prekida s Goranom, a on im je rekao da nije više za plačanje skupog balkanskog bratstva i jedinstva spreman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije