Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVACIJA

HNS će reprezentativce nagraditi s 15.000 kuna za plasman na EP u Srbiji

Mato Stanković
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.03.2015.
u 16:50

Hrvatski nogometni savez nagradit će reprezentativce s 15.000 kuna za izravan plasman na Europsko prvenstvo.

Od 18. do 21. ožujka Hrvatska će biti domaćin kvalifikacijskog turnira za odlazak na europsku smotru u Srbiji iduće godine. Dubrovnik će ugostiti susrete s Turskom, Armenijom i Slovačkom, a pobjednik turnira osigurava izravan plasman, dok drugoplasirane momčadi, zajedno s najboljom trećeplasiranom, odlaze u doigravanje.

- S pripremama smo počeli još u rujnu prošle godine, sada smo odradili završnu fazu i analizu protivnika. Kao na fakultetu, uvijek nam nedostaje jedan dan, ali svjesni smo da smo si podigli letvicu i da su očekivanja velika. No, treba ostati realan, mi smo u prvoj jakosnoj skupini zajedno s reprezentacijama koje imaju i po nekoliko Brazilaca, ali ozbiljni smo i na nas treba računati - rekao je izbornik Mato Stanković u uvodu.

Nekoliko je riječi posvetio i svim suparnicima u skupini. Prva je na redu Turska, koja se može pretvoriti u vrlo nezgodnu zapreku.

- S Turcima smo igrali jednom na Mediteranskom kupu, a nisu se mnogo promijenili. Agresivni su, igraju na granici prekršaja te će mnogo ovisiti i o sudačkom kriteriju. Zvono za uzbunu je njihovo dugotrajno vodstvo protiv Italije i svi oni koji misle da Turska nije jaka i opasna, varaju se. Fanatični su, a otvaranje uvijek jako važno - naglasio je izbornik.

- Nećemo nikoga podcijeniti, ali Armenija je najlošija u ovom društvu. Ipak, nećemo ni njih unaprijed otpisati, a Slovačku dobro znamo. Pobijedili smo ih u kvalifikacijama, promijenili su trenera, no nadam se da ćemo i njih osujetiti -  zaključio je Mato Stanković.

Hrvatski nogometni savez nagradit će reprezentativce s 15.000 kuna za izravan plasman na Europsko prvenstvo.

>> Nacional doveo spektakularno pojačanje, tražilo ga 'pola' Europe!

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
19:31 17.03.2015.

Toliko dnevno Šuker potroši na kocku i tzv. lobiranja po "regionu". Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije