Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK MEĐU VATRENE?

VIDEO Hrvatski napadač zabio prvijenac za škotski Rangers, hoće li se naći u Dalićevim planovima?

Pre Season Friendly - Rangers v Tottenham Hotspur
Jason Cairnduff/REUTERS
23.07.2022.
u 18:50

Nova 'devetka' škotskog velikana zabila prvi pogodak u dresu kultnog kluba protiv Tottenhama.

Glasgow Rangersi igrali su prijateljski ogled protiv engleskog Tottenhama na svom Ibroxu. Od svih Hrvata, najviše se istaknuo Antonio Mirko Čolak, novo pojačanje popularnih Teddybearsa. Povremeni reprezentativac doveo je svoju novu ekipu u vodstvo tijekom 24. minute kada se dobro snašao te iz blizine svladao nemoćnog Huga Llorisa. 

Bivši napadač Rijeke, Malmoa i PAOK-a želi se vratiti među reprezentaciju, ako nastavi zabijati, to sigurno neće promaknuti ni izborniku Zlatku Daliću. Poslije fantastične sezone u švedskom Malmou (zabio 14 ligaških golova u 26 nastupa), vratio se u Grčku gdje se nikako nije uspio prilagoditi. Van Bronckhorst je bio zagrijan za Barišićevog sunarodnjaka i tako je za milijun eura sletio na Otok. 

Tottenham se kasnije uspio vratiti u utakmicu pa je slavio 1:2 zahvaljujući Harryu Kaneu koji je zabio dva pogotka. Ivan Perišić je ušao u igru u 60. minuti, dok su Barišić i strijelac Čolak odradili svih 90 minuta.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije