Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NAKON NEUSPJEHA
Povratak na članak

Hrvatski izbornik: Pogledajte što Srbija ima, žalosno da mi nemamo, a daleko smo ispred nje

– Vidjeli smo u susjednim državama, Srbiji i Mađarskoj, da to izgleda fenomenalno. Žalosno je da jedna Hrvatska, koja je u nogometu po rezultatima daleko ispred spomenutih zemalja, nema takvo nešto

Komentari 22

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
10:11 03.11.2021.

U Hrvatskoj mozemovci prefarbavaju Bobana i Vukovar , a kamoli da o stadionu razmisljaju

VL
BE
Berlioz
10:47 03.11.2021.

To je sramota svake hrvatske i gradske vlasti.

VL
BR
BratGandalfovogBrata
11:26 03.11.2021.

Ako nismo nakon Rusije izgradili, nećemo nikad. Jugovići svim silama opstruiraju taj proces

VL
DU
Deleted user
12:36 03.11.2021.

kolko je mamić i ekipa pokrala novca mogli smo napraviti svim prvoligašima nove stadione

VL
Avatar Member berries
Member berries
11:31 03.11.2021.

Infrastruktura nema ništa s pobjedama. Ali, Hrvatska več odavno zaslužuje ozbiljniju nogomernu infrastrukturu. U državi gdje se različita priroda i nadmorske visine izmjenjuju u 3 sata vožnje, a sunčanih dana ima bezbroj, sramota je da nemamo nogometne kampove! A reprezentacija zaslužuje dobra 2-3 stadiona.

VL
DU
Deleted user
11:06 03.11.2021.

Za tako nešto treba donijeti odluku i sredstva na državnoj razini s tim da trebamo znati da mi kao siromašna država puna uhljeba, nesposobnih vlasti i državne strukture koju treba hraniti, puni lopova i kvazi domoljuba teško možemo tako nešto ostvariti a da ne zakinemo puno bitnije programe i resore. U svakom slučaju ništa od toga , nažalost....

VL
UM
umnjak
10:51 03.11.2021.

Kad mrzis svoju zemlju i njene svetinje farbaš na pročeljima , onda drugacije ne moze ....

VL
Avatar Dokman
Dokman
12:25 03.11.2021.

Oni koji ovu državu nisu sanjali oprstruiraju...sramota HDZa, ove druge koji niti ne kriju da mrze ovu državu niti ne treba spominjati.

VL
VO
Volimrukomet
19:25 03.11.2021.

Treba im strucnjak da radi a ne da kuka po vecernjem liste.

VL
Avatar duje912
duje912
13:20 03.11.2021.

Samo da neki ne pogura da se nacionalni stadion radi u najomraženijem gradu u hr - zagrebu...

VL
FR
freeshooter
12:28 03.11.2021.

Danas je Nacionalni Stadion i kulturološko i civilizacijsko pitanje jedne države, a nacionalni kamp reprezentacija inkubator razvoja nogometa jedne države, a da ne kažem nas viceprvaka svijeta...to je nužnost i to se mora pokrenuti odmah, ostali smo zadnji...nogomet je postao i od velikog globalnog uticaja i predstavljanja, kroz nogomet su svi čuli i slavili uspjehe male Hrvatske, a uz današnji i tehnološki razvijen način života, nogomet se kao najpopularniji sport toliko izdigao tako da su Stadioni nužno postali Arene, dakle centri sa puno garaža, trgovina, restorana, barova, kina, zatvorenih i grijanih tribina, idealnih terena, velikih popratnih ekrana, a to sve danas preduvjetuje dolazak navijača, odnosno obiteljski i prijateljski cjelodnevni provod i potrošnju, sve popraćeno sa navijačkim uzbuđenjem i zabavom, dakle ostvarenje uvjeta koji donose puno veću ugodu i doživljaj, te i sami prestiž nego gledanje doma pred TV-om, a sve je to danas poprimilo i značaj velikog i isplativog biznisa, zato su i velika ulaganja u nogomet i iste arene, biznisa u kojem smo Mi igrački među vodećim u svijetu, što više, trenutno i viceprvaci svijeta, zato nam je nužno, dakle ono baš nužno, potrebna u glavnom gradu takva nogometna Arena, i budite sigurni da će svi htjeti doći i da će uvijek biti popunjena, Reprezentacija, Dinamo, ostali klubovi, koncerti itd...o prezentiranju Hrvatske u svijetu i postizanju uvjeta za još bolji napredak netreba niti govoriti!!!

VL
Avatar CroPatria
CroPatria
11:49 03.11.2021.

Kakav jeb...nacionalni stadion. Apsolutno ne u Hrvatskoj. To neka Srbija radi takve gluposti, pošto iovako nogomet nije toliko popularan, nego košarska. Hrvatska tj. reprezentacija će igrati nogomet u svim mogućim gradovima, stadionima Hrvatske a ne na jednom stadionu.

VL
HR
Hrabraja
11:57 03.11.2021.

stadion se rade privatnim novce ili novcem sponzora nikako ne novcem poreznih obveznika

VL
TO
tomotomo
12:28 03.11.2021.

Kako su našli novce za žićaru, koja košta kao stadion, a za stadion nikako da se nađe. Na stadionu se salavi Hrvatska, pjevaju domoljubne pjesme, zato nikad nije bio u fokusu za izgradnju

VL
RE
RedTree
12:22 03.11.2021.

Nismo imali stadione prije Rusije, pa smo bili drugi. Apsurdno je da mlađe selekcije u HNS-u vode skoro sve treneri početnici. Kamp nek gradi savez, ako hoće, a stadione gradovi i klubovi skupa

VL
DU
Deleted user
10:57 03.11.2021.

Dakle , Dotičnik traži razloge svom neuspjehu u slaboj nogometnoj infrastrukturi. A da krene prvo od sebe?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.