Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO 17 GODINA

Romano ukazuje na hrvatskog 'dragulja' iz Slavonije: Na meti je velikih klubova Europe

Osijek: Juniori Osijeka svladali Cibaliju 5:0
Borna Jaksic/PIXSELL
05.11.2023.
u 09:19

Riječ je o mladiću rođenom u Slavonskom Brodu, napadaču snažne građe, visokom 191 centimetar te hrvatskom reprezentativcu u mlađim uzrastima

Slavonski 17-godišnji talent Anton Matković privlači pažnje velikih nogometnih klubova, potvrdio je tu informaciju najpoznatiji nogometni stručnjak za transfer i tržište, Fabrizio Romano.

- Raste zanimanje za 17-godišnjeg hrvatskog talenta Antona Matkovića. Napadač Osijeka privlači važne klubove, a rečeno mi je da ga prati Everton.

- Prate ga također i Salzburg i Sassuolo, trenutno nije vrijeme za odluku o promjeni kluba, ovo je igrač na kojeg definitivno treba paziti - napisao je Romano na svojim profilima na društvenim mrežama.

Riječ je o mladiću rođenom u Slavonskom Brodu, napadaču snažne građe, visokom 191 centimetar, hrvatskom reprezentativcu u mlađim uzrastima koji je u Osijek stigao prošle godine iz redova Marsonije.

Matković zasad nije debitirao za prvu momčad Osijeka, ali dvaput se našao na klupi - kod kuće protiv Rudeša kad je momčad privremeno vodio Ivo Smoje te na zadnjem gostovanju, kod Gorice kod novog trenera Zorana Zekića.

Matković najčešće nastupa za Osijekovu U-19 momčad, a zasad je bio član hrvatskih U-17 i U-19 selekcija.

 

 

Komentara 1

OL
olujasviholuja
10:25 05.11.2023.

Uh,baš su veliki europski klubovi😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije