Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni editorijal

Hrvatske odbojkašice zabljesnule u nešto drugačijem izdanju

Hrvatske odbojkašice - Nikolina Božičević i Vedrana Jakšetić
Foto: Filip Popović
1/2
29.05.2019.
u 11:49

– Uživale smo u svakom trenutku. Mnogo pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin! – kazala je Samanta Fabris

Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu koji su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura.

Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris kaže da je ovo bilo jedno od najljepših:

Hrvatske odbojkašice - Nikolina Božičević i Vedrana Jakšetić
1/8

– Uživale smo u svakom trenutku. Mnogo pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin! 

Fotograf Filip Popović imao je zadatak prenijeti pozitivnu emociju naših djevojaka ispred kojih su tjedni napornih treninga i rada.  Svaka od njih zrači osobnošću i veseljem.

Jedna od upravo najveselijih na snimanju je bila Rene Sain koja je vezana za svoj rodni grad Poreč za koji kaže: – To je moj omiljeni i najljepši grad u Hrvatskoj, moj dom, i tamo se nalaze svi meni dragi ljudi, obitelj, dečko, prijatelji, rodbina. Uživam uz more i nigdje mi nije ljepše nego u mom Poreču!

Ovo ljetno snimanje uvod je u višemjesečne aktivnosti hrvatske odbojkaške reprezentacije. U njemu je uživala i Zagrepčanka Nikolina Božičević koja se upravo vratila iz Budimpešte u kojoj je osvojila naslov prvakinja Mađarske.

Njena sugrađanka Lucija Mlinar odijevanju i modnom izričaju posvećuje mnogo pažnje: 

– U slobodno vrijeme uživam se posvetiti sebi i uređivanju. Svoj stil bih opisala pomalo otkačenim i udobnim. Volim pratiti svjetske trendove. Najdraži modni odjevni predmet mi je dobra kožna jakna, a haljine jednostavno obožavam!

 Slobodne trenutke ove vrhunske sportašice vole iskoristiti i za druženja s prijateljima. Osječanka Beta Dumančić kaže: 
– Iako mi je Zadar vrlo zanimljiv grad, volim svoj Osijek i druženja s obitelji i prijateljima!

Hrvatska odbojka ispisuje nove stranice svoje povijesti. Bliže se utakmice grupne faze Europske zlatne lige za seniorke koje će se igrati u varaždinskoj Areni, od 29. svibnja do 15. lipnja.

U istoj će se dvorani 21. i 22. lipnja igrati Final Four Europske zlatne lige, što znači da će se tijekom lipnja u Hrvatskoj okupiti neke od najboljih europskih odbojkaških nacionalnih vrsta. Hrvatske reprezentativke grupnu fazu domaćih utakmica otvaraju s Mađarskom večeras, nastavljaju s Austrijom 1. lipnja i završavaju s Francuskom 15. lipnja.

>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Komentara 2

ČI
čikaga3
15:44 29.05.2019.

Dobre TANGE.

ČI
čikaga3
15:43 29.05.2019.

Dobre TANGE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije