Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Hrvatske nogometašice svladale Litvu, Šundov zabila za pobjedu

Hrvatska i Litva u kvalifikacijama ze Europsko prvenstvo
Srecko Niketic/PIXSELL
27.11.2020.
u 23:33

Iako su Prskalove izabranice imale više prigoda za pogodak, mreže su mirovale sve do 81. minute. Tada nakon prekida i gužve u kaznenom prostoru Litve najbolje reagira Šundov i silovito šalje loptu iza leđa litavske vratarke.

U svom pretposljednjem nastupu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo hrvatske su reprezentativke upisale drugu pobjedu, ponovno svladavši Litvu s 1:0.

Hrvatska ženska nogometna reprezentacija snage je s Litvom odmjerila u Puli, a pobjedom je ostala u utrci za osvajanje trećeg mjesta na tablici.

Iako su Prskalove izabranice imale više prigoda za pogodak, mreže su mirovale sve do 81. minute. Tada nakon prekida i gužve u kaznenom prostoru Litve najbolje reagira Šundov i silovito šalje loptu iza leđa litavske vratarke.

Hrvatska je kvalifikacijski ciklus otvorila upravo gostujućom pobjedom nad Litvom (2:1), a potom je još uzela i domaći bod protiv favorizirane Švicarske (1:1), vodeće ekipe u skupini.

Natjecanje u Skupini H završit će u utorak, 1. prosinca, kada Hrvatska dočekuje Rumunjsku, također u Puli. Novom bi pobjedom Hrvatice preskočile izravne suparnice za treću poziciju, a u izravnom će okršaju o prvom mjestu odlučivati Belgija i Švicarska.
 
Kvalifikacije za EP (ž), Skupina H:
1. Švicarska 19 (7)
2. Belgija 18 (7)
3. Rumunjska 9 (7)
4. Hrvatska 7 (7)
8. Litva 0 (8)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije