Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDEMO NA EURO

Hrvatska U-19 reprezentacija porazom od Rumunjske završila kvalifikacije za Euro

Rovinj: Susret U-19 reprezentacija Hrvatske i Farskih otoka u kvalifikacijama za EP 2024.
Sasa Miljevic/PIXSELL
26.03.2024.
u 15:52

Mladi vatreni već su ranije ostali bez mogućnosti plasirati se na Euru pa ovaj susret nije imao velik rezultatski značaj.

Hrvatska U-19 reprezentacija porazom od Rumunjske (1:0) oprostila se od kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Izabranike Siniše Oreščanina u Varaždinu je srušio Rares Pop pogotkom u 72. minuti utakmice.

Mladi vatreni već su ranije ostali bez mogućnosti plasirati se na Euru pa ovaj susret nije imao velik rezultatski značaj.

Prije utakmice vatrenih protiv Egipta (21 sat) još ćemo gledati Hrvatsku U21 reprezentaciju, koja u 18.30 sati igra protiv Portugala.

Mini vatreni nedavno su pobijedili Andoru 3:0 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. godine i nakon toga saznali sjajne vijesti. Naime, u istoj skupini Bjelorusija U21 nenadano je pobijedila Grčku U21 (1:0) i tako je Hrvatska ostala druga u skupini G s 13 bodova, dok je Grčka, koja je odigrala dvije utakmice više od Hrvatske, ostala na 11 bodova. Na prvom je mjestu Portugal s 15 bodova.

Izabranici Dragana Skočića bez većeg pritiska stoga mogu odraditi današnju utakmicu protiv Portugala u Faru.

 
 

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
16:28 26.03.2024.

Mene trnci prolaze kad vidim bilo koju U reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije