Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINA MILETIĆ

Hrvatska sportska novinarka svjedočila je katastrofi na Poljudu. Ovako je doživjela grozne scene

Instagram
04.04.2024.
u 14:19

Strašne scene bacile su u drugi plan pobjedu Dinama, a sportska novinarka Valentina Miletić izvještavala je s terena za televiziju MAXSport.

Jučer je odigrana polufinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa u kojoj je Dinamo u najvećem hrvatskom nogometnom derbiju slavio s 1:0 protiv Hajduka pogotkom Sandra Kulenovića. Međutim, nakon posljednjeg zvižduka talijanskog suca Maresce nastali su neredi na Poljudu. Navijači su utrčali na teren, bacali stolce, baklje, pa je morala intervenirati policija.

GALERIJA Kaos s Poljuda prelio se na ulice Splita

1/26

Strašne scene bacile su u drugi plan pobjedu Dinama, a sportska novinarka Valentina Miletić izvještavala je s terena za televiziju MAXSport.

"Običan dan u uredu", napisala je Valentina na Instagramu uz objavljeni video nereda na poljudskom travnjaku. 

VEZANI ČLANCI:

Dan poslije nereda oglasio se i hrvatski nogometni savez koji je žestoko osudio sinoćnje scene kaosa te su poručili kako se nadaju da će svaki pojedinac odgovarati. 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Castro
Castro
14:25 04.04.2024.

Odlicna komentatorica. Pratim vec neko vrijeme njene diskusije i pitanja postavljena gostima, jako je strucna i puno zna. Vidis po pitanju da zna o cemu prica i sto tocno od gost-komentatora zeli cuti. Super cura. Sretno dalje.

MI
miliša
15:30 04.04.2024.

Ovo nisu navijači, to su uličari i besposličari poput lika predsjednika...zabraniti im bilo kakvo javno pojavljivanje.

ST
Stiv12345
16:10 04.04.2024.

zabrana na stadione i ukupan trošak podjeliti na njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije