Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTIGNUT JE DOGOVOR

Hrvatska se vraća u najpopularniju nogometnu simulaciju FIFA-u

EA Sports / HNS
23.08.2022.
u 16:10

Sjajne vijesti stižu za sve igrače najbolje nogometne igrice, nogometni savez je sve dogovorio s tvrtkom EA Sports.

Gotovo 10 godina nije bilo hrvatske nogometne reprezentacije u megapopularnoj igrici FIFA-i, sada je napokon postignut dogovor HNS-a i kompanije EA Sports pa se 'vatreni' vraćaju u idućem izdanju.

- Iznimno nas raduje što smo postigli dogovor s EA SPORTS oko uključivanja hrvatske reprezentacije u igricu FIFA 23. Znamo da su igrači diljem svijeta, a posebno navijači Hrvatske, godinama priželjkivali ovakvu vijest i drago mi je što će sada moći igrati FIFA-u sa svojom omiljenom momčadi u najljepšem dresu na svijetu. Ovo je važan iskorak HNS-a prema mlađoj populaciji i ljubiteljima igara, a u tom smjeru radit ćemo i u budućnosti - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za web stranicu HNS-a.

 

 

HNS je tako postao jedan od 300 pojedinačnih licenciranih partnera u igrici kroz koju je dostupno više od 19.000 sportaša u 700 ekipa, na 100 stadiona i 30 liga iz cijelog svijeta. Uz najbolje klubove i reprezentacije, igrači mogu birati i neka od najpoznatijih natjecanja na svijetu poput UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige, UEFA Konferencijske lige, Premier lige, Bundeslige, LaLige Santander, CONMEBOL Libertadores i CONMEBOL. 

Uz to, dostupno će biti igranje i Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Nova verzije FIFA-e bit će dostupna od 30. rujna, a vjeruje se da je to odličan marketinški potez jer će zbog Hrvatske još više obožavatelja ove računalne igrice uzimati novi nastavak. 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije