Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP do 17 godina

Hrvatska na startu SP-a doživjela blamažu, Maroko slavio 3:1

Alen Halilović, Hrvatska U-17 (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
18.10.2013.
u 17:00

Alen Halilović trebao bi biti lider ove reprezentacije od koje se mnogo očekuje

U prvom kolu Svjetskog prvenstva uzrasta do 17 godina koje se igra u Emiratima, Hrvatska je doživjela pravu blamažu. Maroko je pobijedio sa 3:1, a već na poluvremenu imao je visokih 3:0.

Naša talentirana generacija predvođena Alenom Halilovićem na put je ispraćena s puno očekivanja, a izbornik Ivan Gudelj uoči prvenstva izjavio je da protiv nas nitko nije favorit. Od njegovih izabranika očekivala se borba za medalju, ali Marokanci su nas već u prvom kolu spustili na zemlju.

Doduše, naši su dobro otvorili, nakon sjajne akcije u 7. minuti Halilović je izbio sam pred vratara, ali je pogodio vratnicu. No, od tog trenutka smo nestali i Marokanci su tri prekrasne akcije pretvorili u pogotke, a našu obranu ismijali.

U nastavku smo se malo pribrali, zaigrali bolje, ali jedino što smo uspjeli jest smanjiti preko Murića. Na kraju utakmice Bnou Mazouk bio je milostiv prema nama pa je u samo desetak minuta zapucao tri zicera.

Ipak, ovo je tek prvo kolo i ne treba naše mlade nade odmah ''zakopati'', radije se nadajmo da se mogu uzdignuti poput košarkaša na Eurobasketu. Posebno ako u obzir uzmemo da skupinu prolaze dvije najbolje momčadi, a iz šest skupina u osminu finala proći će i četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

>>Haliloviću, sad pokaži da si najbolji na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije