Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Stjepan Meleš
PLES KUGLICA

Hrvatska je izvukla teške suparnike u skupini Lige nacija. Vatreni igraju protiv nogometne velesile

Hrvatska je izvukla teške suparnike u skupini Lige nacija. Vatreni igraju protiv nogometne velesile
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
08.02.2024. u 18:55

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini 1 Lige nacija sa selekcijama Portugala, Poljske i Škotske, odlučio je ždrijeb u Parizu. U četvrtom izdanju UEFA Lige nacija glavna je promjena uvođenje četvrtfinala pa dalje iz skupine idu dvije prvoplasirane momčadi iz skupine, nadajmo se da će to biti i naši vatreni

GALERIJA Hrvatska je saznala protivnike u Ligi nacija 2024

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
1/9

Prvo kolo igrat će se od 5. do 7. rujna, a faza natjecanja po skupinama završava 19. studenoga 2024. godine. Četvrtfinalni dvoboji na programu su od 20. do 25. ožujka 2025. godine, do je završni turnir od 4. do 8. lipnja.

Ovogodišnja Liga nacija vrlo je bitna i zbog kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine, u kojima će samo osvajači skupina izboriti izravan plasman na mundijal u SAD-u, Meksiku i Kanadi. U dodatne kvalifikacije plasirat će se 12 drugoplasiranih te četiri najbolje momčadi iz Lige nacija koje nisu uspjele izboriti nastup kroz kvalifikacije.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska je prošle godine igrala i izgubila finale sa Španjolskom.

Komentara 14

PE
Pentagon
18:01 08.02.2024.

Čuj, Srbi prijete. Moš si mislit. A dugi nam ne prijete, samo komšiluk. Samo va.m je region na pameti

VE
Verwoerd
19:08 08.02.2024.

Plitak potok. Od ovog natjecanja mijenjaju se pravila i idu dva iz skupine dalje u četvrtfinale , o. k. Portugal je realno jači od nas ali mo smo realno jači i od Poljske i od Škotske tako da je prolaz realnost.

NO
Noštromo
19:11 08.02.2024.

Ako je ovo teška grupa, što bi naši htjeli. Uostalom ima i više jačih skupina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije