Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EURO

Hrvatska je blizu prvoj jakosnoj skupini, evo o čemu ovisimo

SP 2018, Rusija - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
21.09.2022.
u 09:17

Hrvatska je vrlo blizu prvoj jakosnoj skupini u ždrijebu, a to mjesto ovisit će i o rezultatima preostale dvije utakmice Lige nacija, protiv Danske i Austrije.

Nogometna reprezentacija Rusije i službeno je izbačena iz ždrijeba kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine.

Podsjetimo, Rusija je suspendirana iz svih međunarodnih natjecanja nakon početka agresije na Ukrajinu pa je tako Zbornaja već ostala i bez nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, odnosno nije igrala dodatne kvalifikacije koje je prethodno izborila igrajući u skupini s Hrvatskom.

Također, ruski su klubovi još proljetos izbačeni iz svih europskih natjecanja. Inače, ždrijeb za kvalifikacije Europskog prvenstva 2024. na programu je 9. listopada u Frankfurtu.

Hrvatska je vrlo blizu prvoj jakosnoj skupini u ždrijebu, a to mjesto ovisit će i o rezultatima preostale dvije utakmice Lige nacija, protiv Danske i Austrije. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

 

Ključne riječi

Komentara 1

BS
Blue_shirt
11:49 21.09.2022.

E moj Karlo, al si slozio tekst. Hrvatska je blizu i utjecat ce slijedece utakmice, ma nemoj nam rec? A koliko blizi, tablica ? Tko su konkurenti za prvu zdjelu... ne nema ni slova. Ali zato na tri mjesta prica o rusiji i njihovj reprezenta iji, pa oni su sigurno nize rankirani od nas i to sto njih nema u bubnju za nas nis ne znaci ali za srbiju vec da. A mozda je tu kvaka, opet prepisivanje sa kurira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije