Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNE SUTKINJE

Hrvatska ima novi međunarodni sudački par

Sutkinje
HRS
21.12.2009.
u 13:52

Hrvatski sudački par Helena Crnojević i Emina Kostecki-Radić nove su međunarodne sutkinje. Kutinjanke su uspješno položile test na kraju sudačkog seminara u švicarskom St. Gallenu te tako došle do najviše razine do koje neki sudački par može doći – IHF Referee.

Drugim riječima, Crnojević i Kostecki-Radić od sad mogu suditi apsolutno sva natjecanja pod okriljem IHF-a, uključujući i Olimpijske igre.

 -„Zadovoljne smo i sretne jer smo uspjele doći do ove najviše razine, što je ostvarenje želja svakome tko se bavi suđenjem. Osim nas bila su još 3 ženska i jedan muški par. Nisu položile samo Šveđanke, dok su osim nas novi međunarodni suci postali par iz Srbije te djevojke iz Norveške i Švedske. No, nositi ovu značku IHF Referee velika je odgovornost i Emina i ja stalno ćemo raditi na našem usavršavanju kako bismo opravdale ovaj status.“ – rekla je Helena Crnojević.

Petodnevni seminar u sklopu GTPR-a (Global Training Referee Program) vodili su čelnici međunarodnog sudačkog udruženja Sandor Andorka i Roland Burgi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije