Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiv ispit

Hrvatska dogovorila prijateljski ogled protiv 26. reprezentacije svijeta?

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
01.02.2019.
u 13:47

Hrvatska i Tunis dosad nisu imali prilike međusobno zaigrati

Hrvatska nogometna reprezentacija navodno je dogovorila prijateljsku utakmicu protiv 26. reprezentacije svijeta, Tunisa. Vijest o tom ogledu su objavili tamošnji mediji, međutim Hrvatski nogometni savez informaciju još uvijek nije potvrdio na svojim službenim kanalima.

>>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

Zasad je nepoznato na kojem će od hrvatskih stadiona momčadi odmjeriti snage, ali ako je doista dogovorena, utakmica će uslijediti tri dana nakon kvalifikacijskoga ogleda Vatrenih protiv Walesa za EURO, 11. lipnja.

Tunižane je u prosincu 2018. godine preuzeo Ferancuz Alain Giresse, a na prošlom Svjetskom prvenstvu u Rusiji su završili kao treća momčad u grupi G. Na otvaranju su poraženi od Engleske 2:1, zatim je s 5:2 bolja bila Belgija, a utješne su bodove upisali svladavši u posljednjem kolu Panamu s 2:1.

Tunis je samo jedanput osvojio Afrički kup nacija, 2004. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije