Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski kup

Hrvatska čeka Australiju: Loren Fatović protiv oca Elvisa

Loren Fatović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
14.09.2018.
u 16:05

Iako je Australija svakako teži protivnik od Japana, plasman u polufinale odabranika Ivice Tucka ne bi trebao biti upitan

Vaterpolisti Hrvatske igrat će u četvrtfinalu Svjetskog vaterpolskog kupa protiv selekcije Australije danas u 17.30 sati, a ta utakmica bit će zanimljiva i zbog činjenice da će u njoj Loren Fatović igrati protiv momčadi čiji je izbornik njegov otac Elvis koji na klupi Australije nikada nije dobio sina. 

Odabranici izbornika Ivice Tucka, koji su jučer u posljednjem kolu B skupine Svjetske vaterpolske lige igrali sa Srbijom 10-10 i iako imaju najbolju gol razliku, nisu osvojili prvo mjesto u skupini jer im se pobjeda protiv najslabije momčadi skupine Južne Afrike briše.

Loren Fatović
1/17

Kako je Srbija pobijedila SAD s 14-8, a Hrvatska s 15-10, Srbija je osvojila prvo mjesto u skupini i oni će večeras u 19,00 sati igrati protiv posljednjeplasirane reprezentacije iz skupine A Japana, a Hrvatska u 17. 30 protiv Australije.

Iako je Australija svakako teži protivnik od Japana, plasman u polufinale odabranika Ivice Tucka ne bi trebao biti upitan.

U slučaju pobjede nad Australijom naši će vaterpolisti u subotu u polufinalu igrati s pobjednikom iz susreta Njemačka - Južna Afrika u kojoj su Nijemci veliki favoriti, dok Srbiju nakon Japana čeka pobjednik susreta Mađarska - SAD.  

Iako u sportu nikada nije zahvalno prognozirati, dobri poznavatelji vaterpola vjeruju da će se u nedjelju u finalu Svjetske lige u Berlinu ponovno sastati Hrvatska i Srbija.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:19 15.09.2018.

Bravo Hrvatska Bravo Hrvatski Reprezentativci!! Bravo Hrvatska Bravo Hrvatska Bravo Hrvatska Bravo Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije