Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POMOĆ VLADE
Povratak na članak

Hrvatska će SAD ugostiti u spektakularnom ambijentu kakav se rijetko viđa?

Najozbiljniji kandidat za utakmicu na otvorenome je Split - igralo bi se na Poljudu ili u prekrasnom ambijentu na Žnjanu

Komentari 14

BA
balance
12:57 19.05.2018.

Baš me čudi da je Pula otpala!!!! To bi za gradonačelnika bilo širenje nacionalizma.

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:14 19.05.2018.

ponavljam svoj komentar iz travnja"ja dajem potporu održavanju teniskog susreta unutar Arene..siguran sam kako bi gledalište bilo prepuno..u prvim redovima članovi vječitog IDSa....potom bivši oficiri JRM...zastavnici prve klase, vodnici... smijulje se i sjaje zlatnim zubima..... Hrvatsku himnu bi izvelo Atomskoo sklonište uz muški zbor Giancarlo Jovanović-Krle...a plesale bi mlade plesačice iz Kulturnoumjetničkog društva Đulieta Etta Salihšećerbegović "

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.