Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Hrvatice u polufinalu! Na EP-u u Srbiji zbog oluje im dva puta prekinut susret

Hrvatski odbojkaški savez
20.07.2023.
u 12:26

Hrvatsku žensku odbojkašku reprezentaciju do 17 godina u borbi za finale čeka Turska u subotu (18 sati)

Hrvatska odbojka ponovno je na visokim razinama, naša ženska reprezentacija do 17 godina izborila je polufinale Europskog prvenstva.

Naime, cure su u posljednjem kolu grupne faze pobijedile Nizozemsku 3:1 (25-23, 11-25, 25-23, 25-17), a u borbi za finale čeka ih Turska u subotu (18 sati).

Najefikasnija u ekipi izbornika Miodraga Stojakovića bila je Lana Francetić sa 16 poena, Maša Mlinar upisala je 14., a Lorena Smojver 11.

Ono što je obilježilo utakmicu su prekidi. Naime, jučer je nevrijeme pogodilo dio Hrvatske, ali i Srbije gdje se igra Europsko prvenstvo koje zapravo zajednički organiziraju Srbija i Mađarska. Utakmica Hrvatske i Nizozemske igrala se u Vrnjačkoj Banji, a suci su u trećem setu dvaput prekidali utakmicu jer je u dvorani, zbog oluje, nestajalo rasvjete.

Stanka je bila prvi put kod rezultata 18-12 za Hrvatsku, tri minute trajala je pauza, a supervizor odlučio da se igra nastavlja. Nakon nove tri minute, ponovno prekid koji je trajao devet minuta. Ništa to nije poremetilo koncentraciju naših igračica koje su na kraju upisale pobjedu. 

- Sedma utakmica, sedma pobjeda zaredom. Što reći osim velikog zadovoljstva? Utakmicu smo kontrolirali osim drugog seta, u kojem kao da smo otišli s terena, ali dobro je što smo se vratili. Nikad duža četiri seta, bio je prekid zbog rasvjete i nevremena, ali nismo ostavili utakmicu za drugi dan. Čekamo polufinale, dva dana odmora i pripreme za polufinale s Turskom - rekao je izbornik Stojaković.

>> U 86. godini života umro je Mirko Novosel, legenda hrvatske košarke

 

Komentara 1

MI
Milos12345
09:20 22.07.2023.

Uh HRVATICE, STA Li rade Po beogradu, jure SRPSKE MAFIJASE Po BEOGRADSKIM SPLAVOVIMA 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije