Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska odbojka

Nakon 20 godina imamo generaciju za medalju

Odbojka
Privatna arhiva
17.07.2023.
u 23:37

Ovu sjajnu generaciju predvode tri igračice Dinama – libero Carla Stopić, primačica-pucačica Maša Mlinar i tehničarka Ana Prkačin.

Dugo je vremena prošlo otkad je jedna naša odbojkaška reprezentacija napravila tako dobar rezultat kao kadetkinje na ovogodišnjem Europskom prvenstvu koje se igra u Srbiji i Mađarskoj. Izabranice Miodraga Stojakovića nanizale su u skupini svih pet pobjeda i ostvarile su plasman u polufinale. Redom smo pobijedili Estoniju (3:0), Italiju (3:1), Poljsku (3:2), Srbiju (3:0) i Bugarsku (3:2). Takvu dominaciju Hrvatska je u mlađim dobnim skupinama zadnji put imala 2003. godine kada su kadetkinje osvojile europsko zlato u Zagrebu, bez ijednog poraza.

– Jučer smo odigrali najvažniju utakmicu u skupini, protiv Bugarske. Igrali smo rano, već u 12 sati, dakle nije prošlo ni 17 sati između susreta protiv Srbije i Bugarske. Zato je bilo dobro da se nismo puno umorili ni potrošili protiv Srbije. Moram priznati da je utakmica protiv Srbije bila najkvalitetnija do sada i nakon uvjerljive pobjede naraslo nam je samopouzdanje. Rastemo iz utakmice u utakmicu i nadam se da ćemo otići na ovome do kraja – istaknuo je Miki Stojaković.

Ovu sjajnu generaciju predvode tri igračice Dinama – libero Carla Stopić, primačica-pucačica Maša Mlinar i tehničarka Ana Prkačin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije