Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ino-nogomet

Hrvati namjestili nišane: Jelavić zabio dva, Kalinić jedan!

\'Ranger\'s Nikica Jelavic celebrates scoring his sides second goal during the Clydesdale Bank Scottish Premier League match at Tynecastle Stadium, Edinburgh. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
10.12.2011.
u 18:35

Uspješan je vikend ponovo iza hrvatskih nogometnih reprezentativaca u Ukrajini i Škotskoj.

Nikica Jelavić bio je središnja figura u pobjedi Glasgow Rangersa na gostovanju kod Hiberniana 2:0 u 18. kolu škotske Premijerne lige. Naš je napadač zabio oba pogotka - u 61. s bijele točke te u 69., a igrao je cijeli susret.

Jelavić sada na kontu ima 13 pogodak iz 17 susreta i prvi je strijelac škotskog prvenstva, a njegovi Rangersi zadržali su četiri boda prednosti nad Celticom (45-41).

U Ukrajini je u 20. kolu tamošnjeg prvenstva Nikola Kalinić bio strijelac jedinog pogotka u pobjedi njegovog Dnjipra nad  Černomerecom 1:0. Hrvatski je napadač pogodak zabio u 22. minuti iz kaznenog udarca, a igrao je do 81. minute. Kaliniću je to bio deveti pogodak u 12 nastupa.

Dnjipro nakon 20. kola ima 33 boda i drži četvrto mjesto na ljestvici.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Cromaniac
21:15 10.12.2011.

kaj je ovo, svi pucaju penale..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije