Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrenje u Mallorci

Hrvati drže vodeće pozicije u čak četiri klase

'sport - 13.07.2009. Split, Hrvatska - press konferencija u splitu povodom osvajanja broncane medalje ivana kljakovica - gaspica na slici ivan kljakovic - gaspic Photo: Leonard Nincevic - Vecernji lis
'Leonard Nincevic - Vecernji list'
30.03.2010.
u 16:09

Hrvatski jedriličari nastavljaju postizati sjajne rezultate na regati Svjetskog kupa, koja se održava u španjolskoj Palma de Mallorci.

Od sedam klasa u kojima imamo predstavnike, naši drže vodeće pozicije u čak četiri! Nakon četiri održana plova Tonči Stipanović najbolji je u klasi laser s velikih 13 bodova prednosti pred Austrijancem Geritzerom, a Ivan Taritaš sjajan je osmi, što je jedan od njegovih najboljih plasmana u Svjetskome kupu.

Šime Fantela i Igor Marenić napredovali su za jedno mjesto te su sada drugi u klasi 470. A dobro je počeo i Ivan Kljaković Gašpić u klasi finn, koja prvi dan nije jedrila. Iako je još iscrpljen zbog bolesti, koja ga je mučila posljednjih desetak dana, u dva održana plova zauzeo je deseto i prvo mjesto te je treći u trenutačnome poretku.

Istu poziciju drži i Tina Mihelić u laser radijalu, a veseli i solidno 15. mjesto Enije Ninčević i Romane Župan, naše ženske posade koja se natječe u klasi 470.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije