Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVREN NIJE IGRAO

Hrvati briljiraju u Rusiji: Moro i Ćorluka asistirali u pobjedama svojih momčadi

Russian Football Premier League: Lokomotiv Moscow vs Rostov Rostov-on-Don
Anton Novoderezhkin/Newscom/PIXSELL
17.04.2021.
u 22:32

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u sastavu vodećeg Zenita koji je spasio bod na gostovanju kod Krasnodara odigravši 2:2 iako je 15 minuta prije kraja gubio sa 0:2

Kapetan mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Moro i bivši hrvatski reprezentativni stoper Vedran Ćorluka bili su asistenti u pobjedama svojih momčadi, Dinama, odnosno Lokomotiva iz Moskve, u susretima 26. kola ruskog prvenstva.

Moro, koji je na gostovanju kod Rotora u Volgogradu igrao za Dinamo od 65. minute, bio je asistent za posljednji pogodak u 3-0 (0-0) pobjedi svoje momčadi, on je dodao N'Jieu u prvoj minuti sudačke nadoknade. Na domaćim vratima čitavu utakmicu je bio Josip Čondrić.

Ćorluka je bio asistent za drugi pogodak Lokomotiva u 4:1 (2:1) domaćoj pobjedi Lokomotiva protiv Rostova, on je u šestoj minuti okomitom loptom pronašao Žemaletdinova koji je preciznim udarcem sa 20 metara povisio na 2-0 u ranoj fazi utakmice.

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u sastavu vodećeg Zenita koji je spasio bod na gostovanju kod Krasnodara odigravši 2:2 iako je 15 minuta prije kraja gubio sa 0:2.

Vodeći Zenit četiri kola prije kraja ima 55 bodova, šest više od drugog Lokomotiva. Dinamo je peti sa 46 bodova.

Rostov je deveti sa 37, Krasnodar 11. sa 35, a Rotor 14. sa 18 bodova.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije