Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRIŽEN U KLUBU

'Hrvat prolazi kroz ono što ne želi nijedan sportaš. Zbog psihičkih stvari karijera mu se raspala'

Daniele Mascolo/REUTERS
05.03.2024.
u 10:03

Iz istanbulskog giganta napokon je netko odlučio progovoriti o slučaju Rebić. Učinio je to čovjek zadužen za transfere Samet Aybaba koji ne donosi dobre vijesti o Hrvatu.

Dosta je pitanja što će biti s karijerom bivšeg vatrenog Ante Rebića. Iako je u najboljim nogometnim godinama, finalist svjetskog prvenstva 2018. godine nalazi se u svojevrsnoj slijepoj ulici i ne nalazi izlaz. Rebić je tjednima u centru pažnje, prijeti mu totalni pad u karijeri i sigurno je da on jedva čeka ljeto i promjenu sredine.

Iz istanbulskog giganta napokon je netko odlučio progovoriti o slučaju Rebić. Učinio je to čovjek zadužen za transfere Samet Aybaba koji ne donosi dobre vijesti o Hrvatu.

GALERIJA Ante Rebić je otpisan iz Bešiktaša

1/17

Aybaba je rekao da Rebić ima određenih psihičkih problema i da je to razlog zašto posljednjih tjedana ne dobiva priliku za igru, a portal SportSport.ba piše da je Rebić doživio potpuni krah u karijeri. 

- Rebićev učinak je jako slab. Ima tu i psihičkih stvari zbog kojih ne može dati učinak kakav se od njega očekuje. Ima nešto u tako slabim igrama, ali to je posao za trenera - rekao je Aybaba.

VEZANI ČLANCI:

A što se trenera tiče, Fernando Santos više ne računa na Rebićeve usluge. Hrvata su prekrižili u Bešiktašu. Dokaz tome je nepozivanje na posljednjih nekoliko utakmica, već se spominju opcije u vezi povratka u Italiju.

Komentara 3

DU
Deleted user
15:09 05.03.2024.

Dobro ga iko drzi, problem u glavi mu je nerjesiv

Avatar Castro
Castro
11:55 05.03.2024.

Nazivate to " psihickim stvarima ". Fino ste to napisali. Da ste negdje na kavi u kvartu, rekli bi bahati krkan. Doslo bi na isto. Njegov odnos i ponasanje su za okopavanje Kujundzuse a ne za povratak u Italiju.

Avatar mrbr
mrbr
08:57 06.03.2024.

Bio bi on dobar za Hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije