Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORNA GOJO

Hrvat koji je psovao Isusa: Još me samo mogu strpati u ludnicu

Finale Davis Cupa između Hrvatske i Rusije , prvi meč: Borna Gojo - Andrej Rubljov
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
04.07.2023.
u 10:41

- Prošao sam vjerojatno deset psihologa i 27 psihijatara. Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu. Nekima nije bilo dobro nakon mene - rekao je Gojo

Hrvatski tenisač Borna Gojo (ATP - 112.) poražen je jučer u svom prvom nastupu u glavnom ždrijebu Wimbledona. Bolji od njega bio je Nijemac Maximilian Marterer (ATP - 170.) koji se u drugo kolo probio pobjedom 7-5, 6-7 (8), 6-3, 6-4 nakon dva sata i 46 minuta igre.

Sredinom četvrtog seta hrvatski tenisač je imao priliku za break, no nije ju uspio realizirati pa je izrazio svoje frustracije. U prijenosu na SportKlubu moglo se čuti kako jako ružno psuje Isusa. Ako želite, video možete pogledati OVDJEno upozoravamo da se radi o prostačkom rječniku.

Goju je novinar nakon meča pitao prolazi kroz psihičke pripreme prije mečeva.

- Trenutačno ne. Prošao sam vjerojatno deset psihologa i 27 psihijatara. Jedino me još mogu zatvoriti u ludnicu. Nekima nije bilo dobro nakon mene - rekao je Gojo pa otkrio planove.

- Prvo ću se sedam dana odmoriti u Splitu, vidjeti prijatelje, sjesti na zidić i popiti pivo... Pustit ću mozak na pašu. Nakon toga planiram ići na ATP turnire u Ameriku.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
Misko12
13:22 04.07.2023.

Pa dajte molim vas taj lik kad je igrao za davis cuo za hr pitali ga dali bi da pobijedi hrvatska ili da hajduk bude prvak. On kaže da hajduk bude prvak, tada ga više nije trebalo zvat u reprezentaciju,, maknuti iz medija i nek se brine sam o sebi. Ali novinari mu daju mjesto u medijima jer je za ajduka

ZO
zoranos
14:33 04.07.2023.

E da Isus je ponovno kriv. Nema čovjeka koji je u povjesti ljudskog roda više bio psovan i kriv za ljudske gluposti. Niću nikad zaboraviti kako je tip iskrcao PVC stolariju na 9. katu u mojoj zgradi i onda skužio da je trebao na 11. Naravno i za to je Isus bio kriv, a tko bi drugi?

LL
lijepa_li si
11:32 04.07.2023.

zidić, pivo... krasan horizont!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije