Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP ČONDRIĆ

Hrvat bio najbolji vratar BiH lige pa raskinuo s prvakom: Karijeru nastavlja kod Tomasova

Dominik Livaković, Josip Čondrić i Željku Nježić Deda
Foto: Patrik Maček/Pixsell
1/3
26.01.2023.
u 07:00

U NK Zagrebu stasao je zajedno s Dominikom Livakovićem, a najbolje razdoblje u HNL-u imao je u Istri 1961, s obzirom na to da je nosio i kapetansku vrpcu Zeleno-žutih. Uslijedila je epizoda u Rusiji...

Josip Čondrić (29) tijekom svojeg se mandata u Zrinjskom iz Mostara, kojem se pridružio u listopadu 2021., prometnuo u najboljeg vratara Premijer lige BiH. Momčad je pod vodstvom trenera Sergeja Jakirovića, koji je danas na klupi Rijeke, premoćno osvojila naslov s 84 boda, čak 27 više od drugoplasirane Tuzle City. 

 

Da je golman provjerene kvalitete, Čondrić je dokazao i ranije u karijeri. U NK Zagrebu stasao je zajedno s Dominikom Livakovićem, a najbolje razdoblje u HNL-u imao je u Istri 1961, s obzirom na to da je nosio i kapetansku vrpcu Zeleno-žutih. Nakon dvije sezone u Puli, otišao je u Rusiju i potpisao za Rotor Volgograd, gdje se ponovno istaknuo dobrim nastupima.

Karijeru će sada nastaviti u Astani iz Kazahstana, javio je Germanijak, što je klub upravo i službeno potvrdio. Ondje će ga dočekati bivši igrač Hajduka Marin Tomasov, dugogodišnji član momčadi, a Čondrić stiže bez odštete. Vratar prema Transfermarktu vrijedi 300 tisuća eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije