Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIO IVANČIĆ

Baski su ga voljeli: Klub iz susjedstva u obranu naslova ide s hrvatskim pojačanjem

Dinamo i Rijeka sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
10.01.2023.
u 11:18

Zrinjski je prošle sezone osvojio ligu, a sada se nadaju dvostrukoj kruni. Rendulić je zamijenio Jakirovića i otkrio kako to neće biti lak zadatak.

Hrvatski nogometaš Antonio Ivančić (27) novi je član momčadi aktualnog bosanskohercegovačkog prvaka Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara. Hrvatski veznjak je za Zrinjski potpisao ugovor do svibnja 2025. godine, a u klub iz Mostara dolazi kao slobodan igrač nakon što je sredinom prošle godine napustio Istru 1961.

>> Ivana Knoll ispričala kakve je poruke dobivala od nogometaša: 'Nekoliko je igrača slalo...'

Tijekom karijere igrao je i za Hrvatski dragovoljac, Trnje i Rudeš, kojeg su svojevremeno vodili Španjolci iz Alavesa pa ga sa sobom uzeli i u Pulu, gdje su preselili svoje poslovanje. Ivančić je drugo zimsko pojačanje Zrinjskog kojeg vodi Krunoslav Rendulić. Nedavno je na posudbu iz zagrebačkog Dinama stigao crnogorski U-21 reprezentativac Milan Vukotić.

Na konferenciji za novinare na početku priprema za proljetni nastavak sezone Rendulić je istaknuo kako s mostarskom momčadi želi osvojiti dvostruku krunu, prvenstvo i kup.

- Zrinjski je postavio visoke standarde i uvijek je bilo teže obraniti nego nešto osvojiti. Ali, ove godine imamo ambicije u oba natjecanja i pokušat ćemo ih ostvariti - rekao je Rendulić, koji je u studenom preuzeo klub umjesto Sergeja Jakirovića, koji je postao novi šef struke Rijeke.

HŠK Zrinjski je prošle sezone osvojio sedmi naslov prvaka BiH.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije