Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U RASPOREDU
Povratak na članak

HRT u petak prenosi nogomet, a vaterpolo će dati u snimci od 22 sata

Hrvatski gledatelji ostat će bez prijenosa vaterpolske utakmice između Hrvatske i Španjolske.

Komentari 5

ZO
zolee
09:57 02.09.2010.

kak nije važan kada nisu Split - Hajduk prenosili zbog vaterpola

VL
GO
Godot
10:41 02.09.2010.

Nisu baš isto utakmice HR reprezentacija i nevažna utakmica HNL-a, koju se na silu hoće pretvoriti u derbi iako se tako danas ne može zvati, možda jednog dana, ali ne danas, a i HRT je već prenosio utakmicu tog kola, pravi derbi kola (ako se već inzistira na korištenju termina derbi) HNL-a - Rijeka - Slaven B.

VL
Avatar Pak
Pak
09:34 02.09.2010.

Zar ne postoji opcija da se istovremeno vaterpolo prenosi na prvom, a nogomet na drugom programu? To je sasvim dobro funkcioniralo nedavno kod prijenosa europskih utakmica Hajduka i Dinama. Ah, da, vaterpolo vjerojatno HTV-u nije važan kao nogomet, pa to ne dolazi u obzir.

VL
PL
pajo-likota
11:31 02.09.2010.

Neka vaterpolisti obuku kapice sa dinamovim grbom i odma će biti u izravnom prijenosu.

VL
PL
pluki
14:21 02.09.2010.

Ma kakav vaterpolo, kaj to netko gleda?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.