Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U RASPOREDU

HRT u petak prenosi nogomet, a vaterpolo će dati u snimci od 22 sata

vijeće HRT-a
Željko Lukunić/PIXSELL
02.09.2010.
u 08:23

Hrvatski gledatelji ostat će bez prijenosa vaterpolske utakmice između Hrvatske i Španjolske.

U istom se terminu igra nogometni dvoboj Letonije i Hrvatske, a na HRT-u kažu da imaju obvezu prenositi taj susret pa će vaterpolo dati u snimci od 22 sata. Nogometaši igraju od 20 sati, a vaterpolisti od 20.40.

– Da su nam s HRT-a na vrijeme rekli, pomaknuli bismo termin na 18 sati, kao i u srijedu. No, kazali su nam prekasno, mnoge su televizije već uvrstile taj termin i nismo dobili dopuštenje za pomicanje utakmice – objasnio je Perica Bukić.

Komentara 5

ZO
zolee
09:57 02.09.2010.

kak nije važan kada nisu Split - Hajduk prenosili zbog vaterpola

GO
Godot
10:41 02.09.2010.

Nisu baš isto utakmice HR reprezentacija i nevažna utakmica HNL-a, koju se na silu hoće pretvoriti u derbi iako se tako danas ne može zvati, možda jednog dana, ali ne danas, a i HRT je već prenosio utakmicu tog kola, pravi derbi kola (ako se već inzistira na korištenju termina derbi) HNL-a - Rijeka - Slaven B.

Avatar Pak
Pak
09:34 02.09.2010.

Zar ne postoji opcija da se istovremeno vaterpolo prenosi na prvom, a nogomet na drugom programu? To je sasvim dobro funkcioniralo nedavno kod prijenosa europskih utakmica Hajduka i Dinama. Ah, da, vaterpolo vjerojatno HTV-u nije važan kao nogomet, pa to ne dolazi u obzir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije