Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijene nas

Hristov: Hrvatska pripada samom vrhu, ni poraz ne bi bio tragedija

Reprezentacija trening
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
07.10.2014.
u 10:53

–- U Bugarskoj svi izuzetno cijene vašu reprezentaciju. Svjesni smo kvalitete vaših igrača, ali i snage vaše momčadi

Vencislav Hristov bio je junak Bugarske na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U utakmici protiv Azerbajdžana u 87. minuti zabio je gol za pobjede, a sada će prijetiti Hrvatskoj.

– Svi skupa smo vrlo dobro upoznati s hrvatskim reprezentativcima. Pa mnogi od njih su članovi najboljih svjetskih klubova poput Real Madrida, Barcelone, Liverpoola, Atletico Madrida... Nema tu nikakvih tajni. Hrvatsku sam redovito pratio i na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, tako da zaista znam mnogo o našim suparnicima, kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Goal bugarski reprezentativac te dodao:

– Mislim kako Hrvatska ima fantastičnu i jako kreativnu veznu liniju. Modrić i Rakitić igrači su svjetske klase, a suparnicima je vrlo teško predvidjeti njihove poteze. Riječ je o vrhunskim igračima koji s razlogom igraju u klubovima poput Reala ili Barcelone. Vezna linija Hrvatske izgleda dojmljivo. Ali, imate vi još velikih aduta. Hrvatska ima vrlo široku i dugu klupu. Realno, vaše bi pričuve bez problema bili nositelji igre u nekim drugim reprezentacijama.

Što očekujete od utakmice?

– U Bugarskoj svi izuzetno cijene vašu reprezentaciju. Svjesni smo kvalitete vaših igrača, ali i snage vaše momčadi. Hrvatska pripada samom svjetskom nogometnom vrhu, za nas ni poraz neće biti velika tragedija. No, nemojte se zavaravati, mi želimo pobjedu. Ali, i ako izgubimo, kod nas neće biti nikakvih potresa.

>>Cijeli intervju pročitajte na Goalu.

>>Kramarić: Neka Kovač odluči gdje ću igrati, meni je svejedno

Komentara 15

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
13:58 07.10.2014.

EUJanez.....uvezite par Estonaca možda i vama krene u nogometu!

Avatar Idler 3
Idler 3
11:43 07.10.2014.

Ovo se veli "žagat naopak"...pametan dečko prebacuje opterećenje na protivnika. Ne bu nam lako al treba se pripremat 100% i sve bude OK.

KA
kajinx
02:10 08.10.2014.

Ne vjeruj Hristovu ni kad darove nosi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije