Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOVORIO I O PROVOKACIJAMA

Hrgović ne skriva oduševljenje poklonom koji je dobio nakon borbe

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.01.2018.
u 23:24

- Sve u svemu, prekid u četvrtoj rundi, treća uzastopna pobjeda prekidom. Ušao sam ovom pobjedom u TOP 100 teškaša. Sretan sam i zadovoljan

Filip Hrgović stigao je do treće pobjede u profesionalnoj boksačkoj karijeri. U Rigi je u četvrtoj rundi srušio Britanca Thomasa Littlea.

- Osjećam se odlično. Sretan sam zbog pobjede. Mislim da sam dobro boksao, normalno da uvijek može bolje. Krenuo sam prejako, trebalo mi je par rundi da se opustim, da ruke počnu letiti. Sve u svemu, prekid u četvrtoj rundi, treća uzastopna pobjeda prekidom. Ušao sam ovom pobjedom u TOP 100 teškaša. Sretan sam i zadovoljan - rekao je Hrgović koji je otkrio i da ga je Britanac provocirao.

- Trenutno sam spreman za osam rundi, možda čak i deset. I da je on to uspio izdržati, ja bi nastavio ovim tempom udarati do kraja. Bilo je teže nego u prva dva meča. Kad sam vidio njegove provokacije u ringu, znao sam da je gotov, znao sam da je uzdrman. To rade obično boksači koji nemaju rješenja. I trebaju vjetar u leđa da motiviraju sami sebe. Ja sam preiskusan za takvo što.

Hrvatski boksač od WBC-a je kao poklon dobio suvenir u obliku pojasa.

- Drago mi je što mi je predsjednik WBC organizacije suvenir u obliku pojasa te organizacije. Nećemo stati na tom suveniru. Želim osvojiti onaj pravi.

Komentara 6

Avatar Damir
Damir
00:21 28.01.2018.

Eto hvala Bogu mlatimo kog stignemo. Još i da nam ostale stvari krenu gdje bi nam bio kraj. Bravo.

DH
dalibor.hren
02:41 28.01.2018.

Bravo Filipe!

LI
liskovaca
06:11 28.01.2018.

Geni kameni!!!! Bravo!!! Čestitke Hrgovićima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije