Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVAK NA PRVAKA

Bomba iz UFC-a! Stipe Miočić doznao idućeg protivnika, iznimno je atraktivan!

Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
27.01.2018.
u 08:27

Bit će zanimljivo gledati i odnos ova dva borca, koji su inače u jako dobrim odnosima, a nema sumnje kako će ih UFC pokušati nagovori da ipak stvore neki rivalitet

Prava bomba iz UFC-a službeno je objavljena u uvodnoj emisiji pred službeno vaganje za UFC on FOX 27 event. Stipe Miočić i Daniel Cormier potvrđeni su za trenere u 27. sezoni Ultimate Fightera, nakon čega će se na UFC 226 eventu boriti za Stipinu teškašku titulu prvaka, piše Fightsite.

Riječ je o sezoni koja bi se već kroz nekoliko tjedana trebala krenuti snimati. U pitanju je sezona koja će sadržavati do sada neporažene borce, vjerojatno lake ili velter kategorije. Obojici će to biti prvo iskustvo kao The Ultimate Fighter trenera.

Odmah je postalo poznato i kada će se njih dvojica boriti, a to je UFC 226 event, koji će se održati 7. srpnja, u sklopu “International Fight Weeka”. UFC tada po pravilu napravi jedan od dva svoja najjača eventa u godini. Dan ranije će se održati finalni event Ultimate Fightera kojem će njih dvojica, kako smo već objavili, biti treneri.

Moguće da je upravo The Ultimate Fighter, koji automatski uz poziciju trenera donosi i dodatnu veliku svotu novca, ono što je slomilo Daniela Cormiera, koji je govorio kako mu se baš i ne sviđa ideja borbe protiv Miočića. To je ponovio više puta, kako prije borbe Miočića i Ngannoua, tako i nakon nje. Što se tiče Miočića, on je od početka govorio kako neće birati protivnika i da mu je svejedno.

Bit će zanimljivo gledati i odnos ova dva borca, koji su inače u jako dobrim odnosima, a nema sumnje kako će ih UFC pokušati nagovori da ipak stvore neki rivalitet, koji bi vjerojatno kulminirao tijekom emitiranja Ultimate Fightera. Vjerojatno ćemo vrlo brzo saznati nešto više o ovome, kao i što ne bi trebalo dugo proći do prvih izjava Miočića i Cormiera.

Komentara 18

DU
Deleted user
09:31 27.01.2018.

Baš sam mislio kako ne nadju kakvog deliju iz nebeskog naroda

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
09:02 27.01.2018.

Hahha. Evo jos jedne obrane naslova i jos jednog rekorda

Avatar southman
southman
09:17 27.01.2018.

Stipe se sada negdje valja od smijeha na ove praznoglavce iz UFC-a !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije