Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆU KVALIFIKACIJE

Horvat objavio popis: Karačić se vraća u reprezentaciju, Stevanović trener vratara

Hrvoje Horvat
Luka Stanzl/Pixsell
01.03.2022.
u 15:21

“Na popisu su neka nova imena koja su se nametnula svojom formom u klubovima. Naravno, dio je i onih koji su ostavili odličan dojam na nedavno završenom Europskom prvenstvu“, istaknuo je izbornik Hrvoje Horvat.

U tjednu dok će jedan dio europskih reprezentacija igrati prvu fazu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine ili u tzv. EHF tjednu, prvi put nakon Europskog prvenstva okupit će se muška seniorska reprzentacija. Izbornik Hrvoje Horvat danas je objavio popis igrača za tu akciju koja će se održati u Varaždinu, od 14. – 20. ožujka 2022. godine. Na izbornikovom popisu nalaze 22 igrača, a na listi pričuva još ih je deset.

Također je objavljen i novi dio članova stručnog stožera pa će tako Ivan Stevanović biti trener vratara. Reprezentacija e tijekom tjedan dana boravka u Varaždinu samo trenirati i pripremati igru za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo s pobjednikom susreta Finske i Ukrajine.

“Na popisu su neka nova imena koja su se nametnula svojom formom u klubovima. Naravno, dio je i onih koji su ostavili odličan dojam na nedavno završenom Europskom prvenstvu. Ovaj nadolazeći tjedan zajedničkih priprema doživljavamo vrlo ozbiljno i odgovorno jer nam je to idealna prilika da poradimo malo više na igri budući da nema nikakvih prijateljskih utakmica u tom razdoblju“, istaknuo je izbornik Hrvoje Horvat.

Popis igrača je sljedeći:

MARIN ŠEGO – MONTPELLIER HB
MATEJ MANDIĆ – RK PPD ZAGREB
DOMINIK KUZMANOVIĆ – RK NEXE
DAVID MANDIĆ – RK PPD ZAGREB
MARIN JELINIĆ – RK NEXE
IVAN ĆUPIĆ – RK PPD ZAGREB
VLADO MATANOVIĆ – RK PPD ZAGREB
FILIP PERIĆ – RK PPD ZAGREB
MARIN ŠIPIĆ – RK PPD ZAGREB
ŽELJKO MUSA – RK PPD ZAGREB
MARINO MARIĆ – MT MELSUNGEN
VERON NAČINOVIĆ – MONTPELLIER HB
DOMAGOJ DUVNJAK – THW KIEL
LUKA CINDRIĆ – BARCA
IGOR KARAČIĆ – LOMZA VIVE KIELCE
HALIL JAGANJAC – RK NEXE
MARKO MAMIĆ – SC DHfK LEIPZIG
TIN LUČIN – ORLEN WISLA PLOCK
LUKA ŠEBETIĆ – HC MOTOR
IVAN MARTINOVIĆ – TSV HANNOVER-BURGDORF
MATEO MARAŠ – HC EUROFARM PELISTER
LUKA LOVRE KLARICA – RK PPD ZAGREB

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije