Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi motkaš

Horvat: Desetobojci nisu normalni, oni su izvanzemaljci

ivan horvat
Privatna arhiva
07.08.2012.
u 08:58

– U London sam došao skupljati iskustvo i autograme. Osobni mi je rekord 5,60 i kada bih ga ostvario u kvalifikacijama, možda bih mogao ući u finale

Nakon što je 2009. godine osvojila naslov europske juniorske prvakinje, Sandra Perković za nagradu je nastupila na svjetskom seniorskom prvenstvu zu Berlinu i ušla u finale. Slična je priča i s mladim motkašem Ivanom Horvatom koji je prije dvadesetak dana  bio drugi na svjetskom juniorskom prvenstvu.

– U London sam došao skupljati iskustvo i autograme. Osobni mi je rekord 5,60 i kada bih ga ostvario u kvalifikacijama,  možda bih mogao ući u finale. Na kraju sljedeće godine želim skakati od 5,75 do 5,80 metara. Medalju na Igrama očekujem za osam godina, a u Riju za četiri želim biti među prvih deset – rekao je Horvat.

Ima li ponuda da prijeđe u drugi klub?

– Imam. Iz Amerike 205 ponuda, a zovu me i u Zagreb. No meni u Osijeku ništa ne nedostaje – rekao je Horvat i dodao:

– Motka je druga najzahtjevnija atletska disciplina. Prvi je desetoboj. Ti koji se bave desetobojem nisu normalni, oni su izvanzemaljci – zaključio je Horvat.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije