Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Albion

Hodgson igrače uoči početka Eura vodi u Auschwitz

'England soccer coach Roy Hodgson (R) walks with team captain Steven Gerrard during a training session at Manchester City\'s Etihad Stadium in Manchester, northern England May 24, 2012. REUTERS/Phil N
'PHIL NOBLE'
29.05.2012.
u 21:24

Reprezentacija Albiona tijekom Europskog prvenstva bit će smještena u Krakovu, u čijoj je blizini Auschwitz

Nogometaši engleske reprezentacije uoči početka Europskog prvenstva posjetit će bivši nacistički koncentracijski logor Auschwitz, a predvodit će ih izbornik Roy Hodgson. Reprezentacija Albiona tijekom Europskog prvenstva bit će smještena u Krakovu, u čijoj je blizini Auschwitz. Igrači će svoje dojmove nakon povratka s prvenstva prenijeti mladima u svojoj zemlji, kako bi spriječili izljeve svakog oblika mržnje.

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:35 29.05.2012.

Ne znam kako će igrači poslije toga igrati, kad će im pred očima biti komore aušvica.. ...igrač je uzeo loptu...prelazi jednog....drugog......trećeg......finta s petom....šut.....auuuušvic....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije