Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:
Povratak na članak

'HNS se mora prozračiti, statut je začahuren'

Praktički se skupljanjem potpisa s razine županijskih saveza može onemogućiti kandidatura više od jednog kandidata. Osobno ne mislim da je to osobito zdravo, kaže premijer.

Komentari 17

TH
Thompson
08:06 22.12.2017.

PLENKOVIĆ IDE U KOALICIJU S HNS-OM. POLITIKU MU VODI PUPAVAC. IMA PODRŠKU LIBERALNIH LIJEVIH MEDIJA. SKIDA PLOČE NAŠIM HRVATSKIM BRANITELJIMA A MILICIJA MU ČUVA SPOMENIKE ŠOŠKOČANINU KOJI JE MASAKRIRAO NAŠE POLICAJCE. SAD ZAJEDNO S SDP-OM RUŠI MAMIĆA I ŠUKERA KOJI JE UZ MODRIĆA, NAJVEĆI HRVATSKI BREND. VELEIZDAJA!! TUĐMANOV HDZ JE STVORIO HRVATSKU A OD SANADERA DO PLENKOVIĆA SU IZDAJICE. TO SU POLITIČKE PROSTITUTKE KOJE ĆE SE PRODATI ZA 100 KN, DOMJENAK, BOCU VINA KOJEM JE ISTEKAO ROK TRAJANJA... SADA JE TO PROSRPSKA STRANKA LIJEVIJA OD SDP-A. LEGALIZIRAT ĆE DROGU, PROSTITUCIJU, HOMOSEKSUALCE I UMJETNU OPLODNJU VEĆ JESU, PEDOFILIJU, ZOOFILIJU... TO VEĆ EUROPA LAGANO UVODI. PEDOFILI IMAJU PARLAMENTARNU STRANKU U NIZOZEMSKOJ I ČASOPIS PAIDIKA... HDZ (I SDP) SU SESTRINSKE STRANKE KOJE ĆE LEGALIZIRATI SVA ZLA, JER SU OD ZLOGA-ĐAVLA. A TKO S ĐAVLOM TIKVE SADI, RAZBIJENE GLAVE ODLAZI... U VRIJEME TUĐMANA NISMO BILI UOPĆE DUŽNI. OSIM DUGA JUGOSLAVIJE 6 MILIJARDI EURA. SAD SMO DUŽNI 100 MLRD. NIŠTA TUĐMAN NIJE PRODAVAO. OVI SU PRODALI SVE. U BESCJENJE. STVORENA JE U RATU VOJSKA I POLICIJA KOJA JE BILA JAČA OD OVE DANAS. PLAĆE SU RASLE S 100 NA 1000 MARAKA. DANAS IMAMO BOLNE REZOVE. VRATIMO SE BOGU KAO U RATU, OSTAVIMO GRIJEH I MOLIMO KRUNICU PA ĆEMO DOBIT I OVAJ RAT. BVB

VL
ST
stefj
22:53 21.12.2017.

Ah, a ja mislio da priča o svom koalicijskom partneru...

VL
KR
kruti196
00:23 22.12.2017.

nabijem tebe drug plenki i petokolonaške novinarčiće koji ne mogu preboljeti što ne mogu srušiti šukera,maminja i hrvatsku repku!!!!

VL
MA
Magnificus
08:30 22.12.2017.

plenkoviću kreni od sebe i svojih ljevičarskih HNS koalicijskih partnera, a uključi tu i pupovca i radina jer tu vam je prozračivanje neophodno....a sport je ipak samo sport i ostavi se toga i konačno se počni baviti svojim poslom tj. s desecima tisućaa mladih koji svaki mjesec napuštaju Hrvatsku!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MA
Magnificus
08:29 22.12.2017.

plenkoviću kreni od sebe i svojih koalicijskih partnera, a uključi tu i pupovca i radina jer tu vam je prozračivanje neophodno....a sport je ipak samo sport i ostavi se toga ikonačno se počni baviti svojim poslom tj. s desecima tisućaa mladih koji svaki mjesec napuštaju Hrvatsku!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
VA
valentin2017
10:52 22.12.2017.

Saznali smo os našeg Premijera prošli puta da bi bilo dobro da kod izbora u HNS ima više kandidata. Sjećate li se kako je to bilo kod njega? Neki dan su završili izbori kod njegovog "koalicijskog" partnera. Ljudi se ubili birajući između nekolicine kandidata. Ja znam da mu je teško biti protiv svojih, ali barem onda ne pametovati drugome. Pogledajte sjednice Sabora i kada veliki radnici u Saboru, koji primaju plaću bez rada jer ih nikad nema tamo, koliko njih ima mobitel ili LT sa znakom: Hajduk živi vječno! Zar će ti donositi zakone da se pod Marjanom napravi red? Nikada. Zaboravili su da još ima takovih koji mogu kako hoće.

VL
CI
cinbenik
07:48 22.12.2017.

Obadva obadva HNS treba vratiti na pred stanje laznih domoljuba......Kao da prozracis,HNS,kada uz SDS i HNS te odrzaje u politickoj trgovini i ucjenama,a kleo si se u jedan HNS a drugi si smatro neprijateljem,a sada te odrzaju u nenarodnoj i nebiranoj vladi politicke trgovine i ucjena, a Suker i HNS su i napravljeni za potrebe HDZe laznog domoljublja....Tko treba koga prozraciti,veliko je pitanje,jer i vlada je u smogu i dimu,a nema prozracivanja.

VL
Avatar yumamic
yumamic
13:29 22.12.2017.

Na kraju vam je i HDZ ispao jugo-orjuna. Jedini Mamić ostao Hrvat i ove sluge koje se nadaju da će im baciti koju kost.

VL
PE
peronja
09:42 23.12.2017.

Poštovani gospodine premijeru Plenkoviću, ako ste to izjavili, niste ništa bolji od drugagospodina Jovanovića. Vi bi prozračivali, a on bi isušivao. Jako sličan izričaj.

VL
DU
Deleted user
22:24 21.12.2017.

Plenki na kraju priče sve će biti po zakonu. Samo ti provodi zakon i sve 5.

VL
Avatar links
links
22:30 21.12.2017.

ne prozračiti nego raskužiti... napraviti deratizaciju

VL
RO
Robinhood3
22:17 21.12.2017.

Naravno. Samo ko ce tu mafiju razbiti? Pa to ne moze ni Cosa Nostra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.