Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:

'HNS se mora prozračiti, statut je začahuren'

Andrej Plenković i Miro Cerar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
21.12.2017.
u 22:02

Praktički se skupljanjem potpisa s razine županijskih saveza može onemogućiti kandidatura više od jednog kandidata. Osobno ne mislim da je to osobito zdravo, kaže premijer.

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković danas je stanje u Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) ocijenio "malo začahurenim" te dodao da je zdrava konkurencija dobra.

 "Kad je riječ o HNS-u, možda jest u skladu sa zakonom, ali sigurno je začahuren kada je riječ o mogućnostima kandidature. Praktički se skupljanjem potpisa s razine županijskih saveza može onemogućiti kandidatura više od jednog kandidata. Osobno ne mislim da je to osobito zdravo, pogotovo kada je bilo i drugih kandidata koji su imali ambicija", rekao je premijer Plenković.

 Dodao je  kako bi demokratska procedura s više kandidata bila zdrava za HNS. Napomenuo je da će se HNS morati 'prozračiti' u razdoblju koje dolazi, a što ne znači, naglasio je "da svi ne želimo najbolje rezultate za reprezentaciju u na svjetskom prvenstvu u Rusiji".

Andrej Plenković i Miro Cerar
1/8

Upitan je li to 'zračenje' inspekcija koja je poslana HNS-u, premijer Plenković je podsjetio kako taj posao obavlja državni ured te da on u proces nije involviran ni na bilo koji izravan način.

 Upitan što je s državnom tajnicom Janicom Kostelić, Plenković je odgovorio protupitanjem.

 "Što mislite koliko inspekcija ide na teren i koliko predsjednik Vlade ima uvida u njihov posao, oni rade svoj posao, provjeravaju aktivnosti i mislim da je to u redu", zaključio je.

Komentara 17

TH
Thompson
08:06 22.12.2017.

PLENKOVIĆ IDE U KOALICIJU S HNS-OM. POLITIKU MU VODI PUPAVAC. IMA PODRŠKU LIBERALNIH LIJEVIH MEDIJA. SKIDA PLOČE NAŠIM HRVATSKIM BRANITELJIMA A MILICIJA MU ČUVA SPOMENIKE ŠOŠKOČANINU KOJI JE MASAKRIRAO NAŠE POLICAJCE. SAD ZAJEDNO S SDP-OM RUŠI MAMIĆA I ŠUKERA KOJI JE UZ MODRIĆA, NAJVEĆI HRVATSKI BREND. VELEIZDAJA!! TUĐMANOV HDZ JE STVORIO HRVATSKU A OD SANADERA DO PLENKOVIĆA SU IZDAJICE. TO SU POLITIČKE PROSTITUTKE KOJE ĆE SE PRODATI ZA 100 KN, DOMJENAK, BOCU VINA KOJEM JE ISTEKAO ROK TRAJANJA... SADA JE TO PROSRPSKA STRANKA LIJEVIJA OD SDP-A. LEGALIZIRAT ĆE DROGU, PROSTITUCIJU, HOMOSEKSUALCE I UMJETNU OPLODNJU VEĆ JESU, PEDOFILIJU, ZOOFILIJU... TO VEĆ EUROPA LAGANO UVODI. PEDOFILI IMAJU PARLAMENTARNU STRANKU U NIZOZEMSKOJ I ČASOPIS PAIDIKA... HDZ (I SDP) SU SESTRINSKE STRANKE KOJE ĆE LEGALIZIRATI SVA ZLA, JER SU OD ZLOGA-ĐAVLA. A TKO S ĐAVLOM TIKVE SADI, RAZBIJENE GLAVE ODLAZI... U VRIJEME TUĐMANA NISMO BILI UOPĆE DUŽNI. OSIM DUGA JUGOSLAVIJE 6 MILIJARDI EURA. SAD SMO DUŽNI 100 MLRD. NIŠTA TUĐMAN NIJE PRODAVAO. OVI SU PRODALI SVE. U BESCJENJE. STVORENA JE U RATU VOJSKA I POLICIJA KOJA JE BILA JAČA OD OVE DANAS. PLAĆE SU RASLE S 100 NA 1000 MARAKA. DANAS IMAMO BOLNE REZOVE. VRATIMO SE BOGU KAO U RATU, OSTAVIMO GRIJEH I MOLIMO KRUNICU PA ĆEMO DOBIT I OVAJ RAT. BVB

ST
stefj
22:53 21.12.2017.

Ah, a ja mislio da priča o svom koalicijskom partneru...

KR
kruti196
00:23 22.12.2017.

nabijem tebe drug plenki i petokolonaške novinarčiće koji ne mogu preboljeti što ne mogu srušiti šukera,maminja i hrvatsku repku!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije