Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unicaja odlučuje

HKS čeka, Repeši prijeti prvi otkaz u 19 godina karijere!

'14.02.2013, O2 World, Berlin, GER, EL, Alba Berlin vs Unicaja Malaga im Bild Cheftrainer (Head Coach) Jasmin Repesa (Unicaja Malaga) beschwert sich beim Schiedsrichter Aktion/Action  Foto © nph / Sch
'nph / SchulzNordPhoto/PIXSELL'
21.05.2013.
u 08:00

Spahija pristao biti prva pričuva iz zahvalnosti zbog svega što su mu reprezentacija i ljudi iz HKS-a dali

Ponedjeljak je bio dan velikog iščekivanja u Hrvatskom košarkaškom savezu, ali i u obitelji Jasmina Repeše. Do utorka u 14 sati, 48 sati nakon posljednje klupske utakmice sezone, Unicajini čelnici dužni su obavijestiti hrvatskog stručnjaka produljuju li mu ugovor ili ne.

Ako ga produljuju to znači da Hrvatska ostaje bez izbornika, a ako ga otpuštaju to znači da će Repeša voditi reprezentaciju na EP-u u Sloveniji. I da će se naći na tržištu trenera na kojem bi njegove usluge željela i dva najjača hrvatska kluba, Cibona i Cedevita. Po pisanju lokalnih novina (Malaga Hoy, Diario Sur, La Opinion de Malaga), Repeša ima podršku sportskog direktora Manola Rubia, koji je i sam na rubu otkaza, ali i klupske legende Carlosa Jimeneza koji je postao Repešin pomoćnik.

No, odluka je u rukama predsjednika Eudarda Garcije, koji je pod utjecajem najpoznatijeg španjolskog menadžera Artura Ortege, a on pak navija za dolazak Joana Plaze, ove sezone trenera Žalgirisa, a razmišlja se i o Sergiju Scariolu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije