Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALI BAYERN

Hezonja ponovo sjajan u pobjedi Reala. 'Kraljevski klub' uvjerljivo vodi u Euroligi

FC Bayern Munich - Real Madrid
Foto: Ulrich Gamel/DPA
1/3
09.01.2024.
u 23:52

Partizan je poražen s 91-76 na gostovanju kod Fenerbahčea, a Jaleen Smith je za beogradsku momčad ubacio 11 koševa uz jedan skok i dvije asistencije

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja ugradio je 17 koševa i šest skokova u 18. euroligašku pobjedu košarkaša Real Madrida koji su na gostovanju u Muenchenu svladali domaći Bayern s 92-71. 

Francuz Vincent Poirier je za pobjednike ubacio 18 poena, a Džanan Musa 16. Kod domaćina je hrvatski centar Danko Branković za 14:17 minuta postigao osam koševa uz tri skoka.

VEZANI ČLANCI:

Real je s učinkom 18-2 uvjerljivo vodeći ispred bolonjskog Virtusa s 14-5 i Barcelone koja ima 13-6. Partizan je poražen s 91-76 na gostovanju kod Fenerbahčea, a Jaleen Smith je za beogradsku momčad ubacio 11 koševa uz jedan skok i dvije asistencije.

VIDEO NK Šibenik najavio novu sezonu: 'Odigrat ćemo 8 pripremnih utakmica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije