Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA ZVIJEZDI

'Hazarda treba udariti nogom po guzici da počne igrati obranu!'

Eden Hazard (1)
AFP
07.09.2012.
u 10:43

Uoči utakmica s Walesom i Hrvatskom, zvijezda Belgijaca dobila je kritiku na račun svoje požrtvovnosti u igri

Dopredsjednik belgijskog nogometnog saveza Philippe Collin bez zadrški se osvrnuo na igru jedne od najvećih zvijezda njihove reprezentacije. Eden Hazard, pored Lukakua i Vermaelena trebao bi biti najveća prijetnja protivnicima u sljedećim kvalifikacijama za SP, no u njegovoj igri, smatra, ima puno mjesta napretku.

− Ima tehniku, eksplozivnost, vrhunski se postavlja. No, morat će početi igrati u obrani i tu nema izbora! Vjerujem da će ga izbornik Wilmots povremeno udariti nogom u stražnjicu kako bi ga potaknuo na to − rekao je Collin i dodao:

− Ako Leo Messi može raditi za momčad u obrani, ne vidim zašto Hazar ne bi mogao − zaključio je Collin.

Ključne riječi

Komentara 1

LP
Lebron Petrovic
14:36 07.09.2012.

Momak sluša Biohazard !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije