Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK SRBIJE

Hasanefendić: Želim ostati u Njemačkoj

Sead Hasanefendić
Reuters
14.01.2010.
u 13:33

Rukometaši Gummersbacha, koje s klupe vodi Sead Hasanefendić, trenutačno zauzimaju šesto mjesto poretka najjačih njemačkih klubova. Razgovor s trenerom momčadi u kojoj igraju Drago Vuković i Vedran Zrnić napravio je njemački sportski dnevnik Bild.

Iza vas je rezultatski uspješna godina.

- Istina, osvojili smo Kup EHF-a, igrali smo finale njemačkoga Kupa, te smo još uvijek u svim natjecanjima u kojima smo startali. Fantastična godina.

Sve ostalo u klubu je uznemirujuće.

- Financijski problemi donijeli su poteškoće klubu, ali mislim da ćemo se oporaviti u 2010. godini.

Odlazi kapetan momčadi Robert Gunnarsson. Jeste li razočarani time?

- Šteta, on je za nas igrač velike važnost, ali takav je posao. Siguran sam da će dati sve od sebe za nas do kraja sezone.

A, što ćete Vi učiniti? Ugovor Vam istječe.

- Da, ali bih ga volio produljiti, pa ću nakon Europskoga prvenstva nastaviti pregovore s klubom. Ne radi se o novcu, ja sam ambiciozan trener, a poklope li se financijski aspekti sa sportskima, sigurno ću ostati.

Imate li drugih ponuda?

- Da, iz domovine i inozemstva. No to nije važno, ovdje se dobro osjećam i Gummersbach ima prednost u pregovorima - zaključio je Hasanefendić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije