Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz danskog kuta

Hansen: Suci su nas mogli koštati pobjede i finala

Danska rukometna reprezentacija
Foto: Reuters/ PIXSELL
25.01.2014.
u 09:11

Očekivali smo da će Hrvatska pasti u posljednjoj dionici susreta, znali smo da su umorni, a to se i ostvarilo

Danska je jučer uz pomoć navijača uspjela u napetoj utakmici pobijediti Hrvatsku i plasirati se u finale Europskog prvenstva. Mogla je Hrvatska početkom drugog dijela prelomiti utakmicu, imala je dva gola prednosti i dva igrača više, ali nismo uspjeli, ispriječio nam se danski vratar Niklas Landin.

- Bila je to fantastična utakmica, pravi rat na terenu, a mi smo pobjednici. Očekivali smo da će Hrvatska pasti u posljednjoj dionici susreta, znali smo da su umorni, a to se i ostvarilo pa zasluženo idemo u finale, rekao je Landin nakon utakmice.

Rene Toft Hansen vodio je veliku bitku s našim igračima na crti.

- Ovo je je*** osjećaj! Atmosfera na poluvremenu bila je mrtva, ali sada se osjećam nevjerojatno. Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo u nastavku dati 120 posto i da idemo po preokret, rekao je Toft Hansen i osvrnuo se na suce:

- Kao i protiv Makedonije, i jučer su sudili mnogo isključenja, što mi je nejasno. Sude u Bundesligi i zbilja mi nije jasno da imaju takav kriterij, to je šteta. Na početku drugog dijela isključili su nam čak dva igrača, a takva glupost mogla nas je koštati pobjede.

>>Goluža jedva suzdržavao suze pa zagrmio po sucima, Wilbek ga prekinuo

>>Što je razlog poraza? Bolji Danci, sudački poguranac ili naše greške

Komentara 18

L0
luena 01
10:18 25.01.2014.

Koja bahatost Danaca ,pobjedili uz pomoc publike i sudaca sa dva gola razlike a oni liikuju kao da su nas doobili sa deset golova razlike ... >:-))

KO
kompjuter
11:32 25.01.2014.

e moj hansenu,sad se vidi da si ljigo od čovjeka i igrača,da ti nije bilo sudaca davno bi bio van dvorane sa crvenim kartonom,gdje si naučio skidati dres bez odobrenja sudaca,da su suci normalno sudili ošli bi nakon prvog poluvremena sa -6 golova,danci su pokazali da su najgori od sjevernjaka,gube u finalu jedino ako im suci ne pomognu ali bojim se da je to davno kupljeno zlato

Avatar LaMer
LaMer
12:24 25.01.2014.

Ajd ne serite , čovek ima praf .Ako su nekom suci dali šansu onda su nama , isključili su im 2 igrača heeej a mi ne samo da 2 min nismo zabili 3 zicera nego smo igrali bez žara i borbe . Isključivi je krivac trener koji pojma nema o vrhunskom rukometu , jedino je za Sisak i Metković dobar . Drugomomčad nema vođu koji kad je gusto zabije i povede u pobjedu . Za vrhunski rezultat fali vrhunski vođa kao što je bil npr. Ivano !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije