Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO SE

Hajdukovac doznao kaznu za šamaranje protivnika

Ivo Cagalj/PIXSELL
09.04.2021.
u 13:41

Mujakić zbog kazne propušta utakmice s Istrom i Osijekom.

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer kaznio je branič Hajduka Nihada Mujakića sa 7000 kuna i dvije utakmice zabrane. Hajdukovac tako propušta utakmice s Istrom i Osijekom.

Mujakić je u srijedu tijekom utakmice sa Slaven Belupom na Poljudu kod aut linije ušao u sukob s nogometašem Slavena Karlom Lulićem. Nakon klasičnog bijesnog dodirivanja glavama Mujakić je zalijepio šamar Luliću te je sudac Goran Pečarić dao žuti karton Luliću te crveni karton Mujakiću.

- Ispričavam se prije svega svojim suigračima, stručnom stožeru, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata koji nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje.

- Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres koji nosim i klub koji iznimno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio - napisao je na svojem Instagram profilu uz sliku hajdučkog grba.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
roland
19:40 09.04.2021.

Litavac i Talijan čiste momčad! Caktaš, Nejašmić, Mujkić,...i još jedno 15 igrača! Ukinuti Hajduk B.

RO
roland
19:37 09.04.2021.

Taj je završio karijeru u Hajduku! Zbog njega Hajduk nema 2 boda više! Hajduku više nije potreban. Sretno!

DM
drazen.muhvic
15:28 09.04.2021.

Znači šamaranje protivničkog igrača dvije tekme kazne? Lijepo. Hoće li se tako i ubuduće kažnjavati šamaranje? Možda je tip imao olakšavajuće okolnosti? Iz dobre je obitelji? Ima malo dijete? Ovo mu je prvi puta? Hrvatsko je cvijeće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije