Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA RASPRODAJE

Kalik želi natrag u Hajduk, iz Gorice glatko odbili ponudu

Gorica i Šibenik sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
11.08.2022.
u 17:24

Hajduku trebaju pojačanja u veznom redu, na meti je prvotimac Gorice, ali predsjednik Črnko je tvrd pregovarač.

Valdas Dambrauskas želi vratiti Anthonya Kalika na Poljud, sjajni veznjak Gorice također ne krije da ga privlači povratak u bijeli dres, ali...

Predsjednik Nenad Črnko nije lagan kod pregovora, osjetio je to i Bjelica kada je dogovarao transfer Kristijana Lovrića. Črnko je Index izjavio da Hajduk želi Kalika.

- U ovom trenutku Gorica ne razmišlja o transferima. Hajduk se javio, poslao je ponudu, ali ona za nas nije prihvatljiva. Odbili smo ju. Moj stav je zasad da Kalik ostaje u Gorici - rekao je čelnik velikogoričana.

Australsko-hrvatski nogometaš došao je u Goricu 2020. godine bez odštete, ali postoji klauzula po kojoj bi Hajduku pripalo ćak 45 posto budućeg transfera. Prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, navodno je u utrci i mađarski Ferencvaros. 

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije