Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale kupa

Hajduka ždrijeb nije mazio, Dinamo veliki favorit

Hajduk - Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
08.11.2017.
u 11:52

Splitska momčad gostuje u Osijeku, a Zekićeva družina ove sezone nije izgubila u Gradskom vrtu

Ždrijeb četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa nije bio sretan za Hajduk. Splitska momčad gostuje u Osijeku, a Zekićeva družina ove sezone nije izgubila u Gradskom vrtu.

Osijek je kod kuće igrao sedam utakmica i izborio pet pobjeda, a dva susreta igrao je neodlučeno. Četvrtfinale se igra 29. studenoga, a igra se samo na jednu utakmicu.

Hajduk - Osijek
1/22

Dinamu u goste stiže Istra, a Inter će u Zaprešiću igrati s boljim iz susreta Gorica - Rijeka. Rudeš će igrati gradski derbi protiv Lokomotive.

Parovi četvrtfinala:
Dinamo - Istra
Osijek - Hajduk
Rudeš - Lokomotiva
Inter - Gorica/Rijeka

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 10

ED
europski dinamo
12:04 08.11.2017.

Odličan ždrijeb za Hajduk. Mogu početi ranije pripreme za sljedeću sezonu i novu ljetnu euforiju.

DH
dalibor.hren
13:10 08.11.2017.

Ako su najbolji na svitu i bližoj okolici, onda je Osijek ph.izdin dim; no vjerojatno se nekaj pita i Esekere!!!

DU
Deleted user
21:45 08.11.2017.

Posljednji put kada je prvak bio Hajduk, još nisu postojali YouTube i Twitter, predsjednik SAD-a bio je George W. Bush, Hrvatska je osvojila Davis Cup, kralj popa je bio živ, Liverpool je osvojio Ligu prvaka. Od 2005. godine do danas Dinamo svoja dva najveća rivala (Rijeku i Hajduk) ostavio za ukupno 500 bodova! Posebno je bila impresivna sezona 14/15 kada su modri prvenstvo završili bez poraza a Rijeku i Hajduk ohladili na -13 odnosno -38. Uglavnom .....Osijek je imao sreće,a Hajduk je daleko dogurao i mogu odigrati opušteno.....nikad se ne zna. Kup je kup tu i mali poput Hadjuka mogu iznenaditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije