Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Sloveniji

Hajduk preokretom do pobjede nad Karpatijem, dva gola Kiša

'04.11.2012., Split - Poljud, 1. HNL, 14. kolo MAXtv, HNK Hajduk - NK Zadar. Tomislav Kis i Igor Prahic. Photo: Tino Juric/PIXSELL'
Tino Juric/PIXSELL
26.06.2013.
u 21:24

U Sloveniju je, inače, stigao i novi Hajdukov sportski direktor, Šveđanin Andersson

Nogometaši Hajduka u trećoj su pripremnoj utakmici u Sloveniji upisali i treću pobjedu. Pod vodstvom Igora Tudora Splićani odlično izgledaju uoči početka sezone, a danas su igrali zatvoreni trening-dvoboj u Slovenskim Konjicama i pobijedili ukrajinski Karpati 2:1.

U 23. minuti svom je bivšem klubu zabio Mladen Bartulović. Hajduk je izjednačio pogotkom Kiša nakon sedam minuta, a isti igrač samo nekoliko minuta poslije donio je pobjedu Hajduku.  Spomenimo da je Karpati prošlu sezonu ukrajinskog prvenstva završio na 14. mjestu.

U Sloveniju je, inače, stigao i novi Hajdukov sportski direktor, Šveđanin Andersson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije