Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SuperSport HNL

Hajduk opet žestoko kažnjen, zbog Torcide i BBB-a nastradali Šibenik i Gorica

Šibenik: HNK Šibenik protiv HNK Hajduk u 27. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
05.04.2023.
u 13:05

Donešene su odluke o kaznama iz utakmica 27. kola SuperSport HNL-a

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 27. kola.

"HNK Šibenik kažnjen je s 2.500 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Šibenik - Hajduk. Gostujuća navijačka skupina Torcida, smještena na istočnoj tribini - južni dio (550 pripadnika) u drugoj, 21. i 75. minuti zapalila je po jednu baklju, u 36. minuti dvije baklje, u 54. minuti jednu dimnu kutiju koja je pravila dim narančaste boje i dvije baklje, te od 66. do 68. minute zapalila dvadeset i devet baklji i jednu bljeskalicu, od kojih su dvije baklje bačene na prostor ispred iste tribine dok su ostale dogorjele na tribini. "

HNK Hajduk kažnjen je s 4.400 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Šibenik - Hajduk.

HNK Gorica kažnjen je s 2.000 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Dinamo. Navijačka skupina BBB u 88. minuti stvorila je bakljadu zapalivši ukupno dvadeset i osam baklji, od kojih je devet ubačeno u teren za igru, a dvije na tartan stazu, te je došlo do prekida igre u trajanju od 90 sekundi.

GNK Dinamo kažnjen je s 3.800 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Gorica - Dinamo."

Ključne riječi

Komentara 2

KU
Kujttim
14:32 05.04.2023.

Smiješna kazna za Hajduk. Svako kolo bacaju baklje i svako kolo ih kažnjavaju, tako da kazna od 4.400 eura je smiješna. Kada prvi puta ukradeš auto dobit ćeš 2 godine, drugi puta 4 godine zatvora, a kada to učiniš po petnaesti put, kazna će biti 10 godina zatvora. Obzirom da Hajdukovi navijači iz kola u kolu baklje baklje, kazna bi trebala biti 25.000 eura, a Dinamove navijače treba kažnjavati s 15.000 eura jer ipak nisu toliko uporni. Goricu treba kazniti s 8.000 eura.

SV
sven222
13:31 05.04.2023.

Gov.o od disciplina bio i ostao..koliko je objektivan i na čiju stranu navlači jednostavno se vidi..Hajdukovi navijači upalili 27 baklji i dvije završila preko ograde i kazna preko 4 tisuće..Dinamovi navijači zapalili 28 baklji i od toga 9 završilo u terenu i dvije na stazu i kazna ispod 4 tisuće???!! to je normalna odluka?? takvu odluku može donijeti samo pokvarenjaka!! I onda se pitaju zašto kad dobiju po tamburi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije