Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Nula Hajduka protiv Rumunja, Torcida oduševila transparentima

Nula Hajduka protiv Rumunja, Torcida oduševila transparentima
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
09.08.2018. u 22:40

Hajduk i Steaua su u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige na Poljudu odigrali 0:0.

Bijeli su danas bili bolja momčad, no danas nije bilo preciznosti. Uputili su Kopićevi izabranici čak 12 udaraca, no samo dva u okvir gola.

Gosti Poljud napušta bez upućenog udarca u okvir gola.

Hajduk FCSB
1/9

Uzvrat će se igrati za tjedan dana u Bukureštu kada će se i saznati tko će na pobjednika dvoboja između Slovana iz Bratislave te bečkog Rapida. U prvoj utakmici Slovaci su slavili 2:1.

Utakmicu su obilježila i dva transparenta Torcide, jedan uoči utakmice s impresivnom slikom Majke Božje i porukom: Pouzdana zaštitnica Hrvatske. Posvetili su navijači bijelih  i transparent nedavno preminulom Oliveru Dragojeviću s njegovim riječima kako neće pjevati u Srbiji:

- Nema novaca za koje bi pjevao u zemlji koja je nanijela toliko zla mojoj Hrvatskoj. Kapetane, mirno more.

Komentara 36

Avatar dado26
dado26
21:09 09.08.2018.

Sve izgubili dabogda!To više nije moj klub! Lip pozdrav iz Kaštela

KA
kažemja
20:23 09.08.2018.

Miriše na fritule .

PO
pozornik66
22:02 09.08.2018.

Nije me briga, ako su oni radikali i neće gledat i navijat za reprezentaciju HRVATSKE za koju smo se borili i ginulu i govorili “kakva je takva je naša je” onda me nije briga ni za njih. Pozdrav časnim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije