Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Hajduk kažnjen zbog pirotehnike i dobio opomenu pred zatvaranje Poljuda!

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
02.11.2016.
u 14:33

Za pirotehniku na utakmici Lokomotive i Rijeke, lokosi su kaženji sa 6.000 kuna kao organizator, te s isto toliko i Rijeka.

Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić odredio je kazne za izgrede u prošlom kolu HNL-a. Zbog 15-ak topovskih udara i 30-40 baklji na utakmici s Osijekom, Hajduk je kažnjen s 35.000 kuna i posljednom opomenom pred težu kaznu – zatvaranje dijela tribine, tribine ili stadiona zbog pirotehnike. 

Možda bi i sad dobili takvu kaznu jer su prošli put zbog pirotehnike, vrijeđanja, rasističkih ispada... kažnjen s 50.000 kuna i prijetnjom zatvaranja dijela stadiona, ali Splićani su se žalili na tu prijašnju kaznu, tako da ona nije pravomoćna.

Za pirotehniku na utakmici Lokomotive i Rijeke, lokosi su kaženji sa 6.000 kuna kao organizator, te s isto toliko i Rijeka. Rijeka bi dobila i veću kaznu, ali uzete su joj je u obzir olakotne okolnosti – redovno pridržavanje displinskog pravilnika, rad s navijačima, prodaja personaliziranih ulaznica....

Komentara 4

HR
Hrabraja
18:13 02.11.2016.

Đaba su skupljali novce cijeli tjedan. Inteligencija ravna morskom krastavci.

Avatar wakanda
wakanda
18:47 02.11.2016.

taj hajduk treba kaznit ko karlovac i varaždin da se opamete i krenu iz pocetka.

BR
balboa.rocky
19:52 02.11.2016.

Sto pricate bezveze! Dok god HNS kaznjava klubove a ne pocinitelje bit ce ovoga jos, jer zamislite da vase kazne (pogresno parkiranje, vozenje u alkoholiranom stanju, prebrza voznja) ne placate vi nego recimo vasa opcina! Dali bi vi pazili onda na zakon i zabrane? Bi pazili jel da. Tako i ovdje, neki pale a drugi se kaznjavaju. Za to i jesu te kazne napravljene samo da se kupi lova. Pametnome dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije